SEAT ArosaDe SEAT Arosa werd geproduceerd vanaf het jaaar 1997 tot en met 2004. Deze compacte wagen was een groot succes, met name onder de mensen die het met wat minder ruimte konden doen. In 2000 heeft de Arosa een facelift gekregen waarbij onder andere de bumpers koplampen en motorkap een nieuwe look kregen. Ook al wordt de SEAT Arosa al een tijdje niet meer geproduceerd zijn er nog wel occasions beschikbaar en is de opvolger genaamd de SEAT Mii nieuw verkrijgbaar.Vlotte stadsauto

Sportief, compleet en eigenwijs: dat zijn de eigenschappen van de Seat Arosa. De compacte, wendbare stadauto maakte in 1997 zijn introductie in Nederland. Standaard werd de Arosa geleverd met een  zeer zuinige 1.0 liter motor met 50 pk. Voor wie iets meer te besteden had kwam er het model met een 1.4 liter motor met 60, 75 of zelfs 100 pk, waardoor de échte spaanse pit extra goed te proeven valt.

Lekker compact

De Arosa van Seat geldt als één van de allerbeste compacte auto's, constateerde de redactie van onder meer Kampioen, het ledenblad van de ANWB. De journalisten zijn sinds de eerste kennismaking erg enthousiast over de Arosa. Mede dankzij het feit dat de Arosa zowel qua techniek, het design als de uitrusting erg compleet en scherp geprijsd is.

Facelift

In 2001 onderving de Arosa een facelift waarbij het design werd ge-update. Dankzij het nieuwe design sluit de Arosa zich aan bij de inmiddels vernieuwde SEAT modellen zoals de Ibiza en de Leon.

Op zoek naar een SEAT occasion?

Als jij op zoek bent naar een tweedehands SEAT, dan verwijzen wij je graag door naar onze Das Welt gebruikte wagens. Hier kun je precies jouw voorkeuren aangeven en de occasion naar wens vinden. 

HET VOORDEEL VAN

SEAT SERVICE

VLOT > VAKKUNDIG > VERTROUWD

/ De hoogste kwaliteit
/ Transparant en betrouwbaar
/ SEAT-pechhulp
/ 2 jaar garantie op reparaties en onderdelen
/ Behoud van fabrieksgarantie

Meer informatie..

Een SEAT-werkplaats in de buurt