Bing Webmaster Tools

CLUB SEAT

VOORDEEL VOOR SEAT RIJDERS

Voordeel voor SEAT rijders

We houden je SEAT graag in topvorm. Daarom geven we korting op de kosten van een APK én wanneer het onderhoud door de SEAT dealer wordt uitgevoerd heb je automatisch recht op gratis mobiliteitsservice.

Daarnaast kun je op stap met SEAT én heb je de mogelijkheid om slimmer te parkeren met SEAT Parkeren.
Lees hieronder de voordelen voor SEAT rijders.
Registreer je voor Club SEAT


Korting op je APK

Voor de wettelijk verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK) ben je bij de SEAT-dealer aan het juiste adres. Vooral nu er zoveel voordeel valt te behalen. Immers, als SEAT-rijder betaal je in plaats van € 45,- voor een APK, slechts €25,-. Bovendien weet je bij de dealer zeker dat de APK wordt uitgevoerd door professionals.

Lees meer over de APK

OP STAP MET SEAT

Elk kwartaal regelen we voor SEAT rijders leuke kortingsuitjes.
Er heerlijk op uit! Dat kan met de voordeelacties van Club SEAT. Er is keuze uit ontspannen, sportieve en culturele uitjes, die aantrekkelijk zijn bij mooi en minder mooi weer. Met deze uitjes ben je er even helemaal uit.

SEAT PARKEREN

SEAT-rijders parkeren slimmer. Schrijf je nu gratis in bij Parkmobile en ontvang een gratis parkeerkaart t.w.v. 5 euro en maak kans op 250 euro parkeertegoed. Met Parkmobile betaal je slim, snel en voordelig achteraf jouw parkeergeld door heel Nederland via je mobiele telefoon.

GRATIS MOBILITEITSSERVICE

Vanaf het moment dat je je nieuwe SEAT koopt, en gedurende een periode van 2 jaar (te rekenen vanaf de datum van aflevering van je nieuwe SEAT), kun je profiteren van alle diensten die de SEAT Mobiliteitsservice te bieden heeft. 

Onderhoud bij de SEAT-dealer
Omdat SEAT vindt dat je ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Mobiliteitsservice, hoef je slechts aan één voorwaarde te voldoen: je laat het reguliere onderhoud van je SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door de officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Hierdoor ben je gegarandeerd van het optimaal functioneren van je SEAT, nu en in de toekomst. Lees meer.