SEAT ExeoMet de Exeo hebben we onze grenzen verlegd. Ultieme synergie door hoogstaande kwaliteit, vooruitstrevende technologie en sportiviteit te verenigen in een bijzonder verfijnde auto: de SEAT Exeo. Neem plaats achter het stuur om de ware aard van de Exeo te ontdekken. Luister naar de verfijnde grom van de geavanceerde TSI en TDI motoren. Voel de hoogwaardige materialen. Ervaar de innovatieve opties en bouwkwaliteit waardoor je wordt omringd. Je realiseert je al snel dat de Exeo meer is dan gewoon een auto. Hij laat een indruk achter die je nog uren bijblijft. De productie van de Seat Exeo werd gestopt in april 2013.RIJDERSWAGEN BIJ UITSTEK

Naast ruimte en comfortverhogende extra’s bezit de Exeo ST nog een fantastische eigenschap; zijn perfecte weggedrag. Een Exeo ST heb je vooral om te genieten van het strakke bochtenwerk, zijn geweldige wegligging en zijn comfortabele zit. En dat maakt deze wagen een rijderswagen bij uitstek en zowel zakelijk als privé een genot om in te rijden.

Absoluut comfort

Comfort staat hoog op onze lijst in de ontwerpfase van een SEAT. De Exeo is hierin geen uitzondering. Wat te denken van verwarmde voorstoelen met verstelbare lentesteunen (optioneel) voor de koude winters. Elektronische verstelling met maar liefst vier geheugenposities verhogen het comfort nog verder. Climatronic airconditioning met twee temperatuurzones en een luchtkwaliteitsensor zorgen voor een optimaal klimaat in je Exeo. De regensensor bepaalt de snelheid van de wissers, van motregen tot een ware storm, altijd perfect zicht. Met een druk op de knop informeert de boordcomputer je over het brandstofverbruik, de gemiddelde snelheid en houdt zelfs bij hoe lang je al onderweg bent, om je te waarschuwen wanneer het tijd is om even te stoppen. 

De Exeo is net zo veelzijdig en vernieuwend. Het verfijnde, vloeiende ontwerp van de Exeo suggereert beweging, het onderstel bevestigt dit. De achterwielen zijn op vier plaatsen verbonden met chassis, de multilink ophanging zorgt onder alle omstandigheden voor een ultiem contact met de weg voor onovertroffen comfort en controle. Door de snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging is de besturing licht op lage snelheden en wordt zwaarder en preciezer wanneer het tempo stijgt. Er is maar één manier om dit zelf te ervaren.

Op zoek naar een SEAT occasion?

Als jij op zoek bent naar een tweedehands SEAT, dan verwijzen wij je graag door naar onze Das Welt gebruikte wagens. Hier kun je precies jouw voorkeuren aangeven en de occasion naar wens vinden. 

HET VOORDEEL VAN

SEAT SERVICE

VLOT > VAKKUNDIG > VERTROUWD

/ De hoogste kwaliteit
/ Transparant en betrouwbaar
/ SEAT-pechhulp
/ 2 jaar garantie op reparaties en onderdelen
/ Behoud van fabrieksgarantie

Meer informatie..

Een SEAT-werkplaats in de buurt