overige informatie

Overige informatie

Contact

Wil je meer informatie over onze producten en diensten of heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag verder. Wij zijn bereikbaar via onderstaand contactformulier of telefonisch via telefoonnummer: 033 479 17 24.

Klachtenformulier

We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Toch kan het gebeuren dat je ergens niet tevreden over bent. Wanneer je ons dit laat weten, dan kunnen we hier ook iets mee doen. Wij nemen de klacht in behandeling en laten je weten wanneer je een reactie van ons kunt verwachten.

Wie zijn wij

De SEAT Insurance is een initiatief van SEAT Financial Services. SEAT Financial Services bemiddelt in verzekeringen voor zowel de particuliere als zakelijke rijder. Onze verzekeringsproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met en komen tot stand bij VVS Assuradeuren B.V.

Voordelen

Nieuwwaarderegeling

Met de SEAT Insurance heb je een perfecte autoverzekering met een nieuwwaarde van maar liefst 3 jaar (36 maanden). Wanneer je nieuw gekochte SEAT binnen 3 jaar na aanschaf total loss raakt, of wordt gestolen, stap je gewoon over op een nieuwe SEAT van hetzelfde type en in dezelfde uitvoering. Dat bedoelen wij met zorgeloos rijden.

Het rekenvoorbeeld visualiseert de gemiddelde schadevergoeding (bij diefstal en total loss) van andere verzekeraars t.o.v. de SEAT Insurance tijdens de eerste drie jaar bij een nieuwe auto. Percentages zijn op basis van de oorspronkelijke nieuwwaarde.

Aanschafwaarderegeling

Als je voor een SEAT occasion kiest, profiteer je van de unieke aanschafwaarderegeling, waarbij gedurende 3 jaar de aanschafwaarde volledig wordt vergoed. De eerste 3 jaar na aanschaf van je SEAT occasion ontvang je de volledige aanschafprijs retour. Je kunt daarna overstappen op een gebruikte of zelfs een nieuwe SEAT bij je SEAT-dealer. Bij aanvang van de verzekering mag de auto niet ouder zijn dan 10 jaar. Ook na die eerste 3 jaar blijf je overigens verzekerd van een bijzonder gunstige afschrijvingsregeling.

Het rekenvoorbeeld visualiseert de gemiddelde schadevergoeding (bij diefstal en total loss) van andere verzekeraars t.o.v. de SEAT Insurance tijdens de eerste drie jaar bij een nieuwe auto. Percentages zijn op basis van de oorspronkelijke aanschafwaarde.

Extra Premiebescherming

Deze extra zekerheid biedt onze unieke gescheiden Bonus-Malus ladder. Bij vrijwel alle verzekeraars betaal je na het claimen van een schade zowel meer WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) als casco premie. Ook als er geen tegenpartij bij betrokken is geweest. In dat geval betaal je bij ons het jaar erop alleen meer casco premie. De WA premie blijft gelijk of daalt zelfs.

Accessoires tot € 2.000 meeverzekerd

Over de eerste € 2.000 aan accessoires betaal je geen premie. Je kunt natuurlijk wel een hoger bedrag aan accessoires verzekeren. Je betaalt in dat geval alleen premie over het extra bedrag aan accessoires.

Extra voordelen

Tweede autoregeling

Heb je twee auto’s in je bezit? Je ontvangt dezelfde korting op de tweede gezinsauto als op de 1e verzekerde auto. De 2e auto stapt zelfs in op dezelfde trede als je bestaande auto. Hierdoor kan de korting op je premie oplopen tot maar liefst 75%.

Financieringskorting

Je krijgt bij ons 0,5% financieringskorting bij gelijktijdig afsluiten van een SEAT Insurance (all risk). Dat scheelt al snel honderden euro’s. Deze korting geldt niet in combinatie met een financieringsactie.

Korting op premie door inbouw alarm

Je ontvangt 5% korting op de casco premie als je auto is voorzien van een VbV-SCM alarmsysteem met hellinghoekdetectie (voorheen SCM klasse 3 alarm) of een VbV-SCM voertuigvolgsysteem (voorheen SCM klasse 4 alarm) of een Lojack systeem. Wil je nog meer korting ontvangen? Kies dan voor een VbV-SCM voertuigvolgsysteem met eigen identificatie (voorheen SCM klasse 5). Je ontvangt dan maar liefst 10% korting op de casco premie.

Aanvullende zekerheid

Schadeverzekering inzittenden (SVI)

Je inzittenden met hun bagage zijn met een SVI ook goed verzekerd. Ongeacht de schuldvraag is persoonlijke schade na een auto-ongeval verzekerd, tot het maximale verzekerde bedrag van 455.000 of 910.000 euro. Je kunt hierbij denken aan blijvende invaliditeit of arbeidsongeschiktheid. Hieronder vallen ook een kapotte bril of schade aan bagage na een ongeval. 

Ongevallen inzittendenverzekering

Met een ongevallen inzittendenverzekering wordt er een verzekerd bedrag uitgekeerd wanneer jij of je inzittenden door een ongeval met de auto blijvend invalide wordt of in het ergste geval overlijdt. Raakt de inzittende volledig invalide? Dan krijgt hij of zij honderd procent van het vooraf afgesproken bedrag. Bij gedeeltelijke invaliditeit keert de autoverzekering een percentage uit. Bij overlijden wordt het in de polis opgenomen bedrag uitgekeerd.

Verhaalservice (rechtshulpverzekering)

Als bij een verkeersongeval schade aan je SEAT ontstaat door schuld van een ander, krijg je rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Onder die schade vallen ook huurkosten voor een vervangende SEAT en schade aan persoonlijke bezittingen van jou en je inzittenden.

Rechtsbijstand voor motorrijtuigen (rechtshulpverzekering)

Naast de verhaalservice ontvang je ook bijstand voor het verhalen van je persoonsschade die is ontstaan zoals letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten. Raak je betrokken bij een geschil in verband met het aanschaffen, onderhouden en vervangen van je SEAT? Dan kun je ook rekenen op juridische hulp.

Verkeersdeelnemers (rechtshulpverzekering)

Zodra we één voet buiten de deur zetten, zijn we verkeersdeelnemers. Naast het verhalen van schade aan je SEAT en de persoonsschade krijg je rechtsbijstand als jij of een gezinslid als verkeerdeelnemer betrokken raakt bij

Voorwaarden

Download hier het digitale bestand van de polisvoorwaarden van de SEAT Insurance. Daarnaast vind je de dienstenwijzer en de Productwijzer Motorrijtuigenverzekering (WAM-Autoverzekering)
/ Dienstenwijzer
/ Productwijzer Rechtsbijstand Motorrijtuigenverzekering ( WAM-Autoverzekering)
/ Productwijzer Rechtsbijstandverzekering in het verkeer
/ Productwijzer Ongevallenverzekering Inzittenden (OVI)
/ Productwijzer Schadeverzekering inzittenden (SVI)


FAQ

Faq

 • Hoe werkt het aanvragen van een SEAT Insurance?

  Klik op deze link om een berekening te maken en je dekking te kiezen. In vijf eenvoudige stappen kun je een SEAT Insurance afsluiten.
 • Hoe kom ik aan mijn polis en groene kaart?

  Je ontvangt je polis en groene kaart per post. Mocht je deze niet hebben ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via verzekeren@seatfinancialservices.nl of bel 033 479 17 24.
 • Waar kan ik de polisvoorwaarden vinden van de SEAT Insurance?

  De polisvoorwaarden van de SEAT Insurance en kun je hier downloaden.
 • Waar vind ik mijn aantal schadevrije jaren?

  Je huidige aantal schadevrije jaren is vaak terug te vinden op het polisblad van je huidige autoverzekering. Ook kun je het aantal schadevrije jaren opvragen bij je huidige verzekeraar. Hiervoor kun je eenvoudig telefonisch of per e-mail contact opnemen met de verzekeraar.
 • Wat is Roydata?

  Roydata is een centrale database waar je schadevrije jaren in vermeld staan. Als je je autoverzekering opzegt, zal je verzekeraar de opgebouwde schadevrije jaren in dit systeem invoeren. Dit systeem wordt door ons gebruikt om te controleren of het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgegeven bij de aanvraag overeenkomt.
 • Ik ben nu leaserijder. Heb ik ook schadevrije jaren opgebouwd?

  Als je nu in een leaseauto rijdt, kun je de leasemaatschappij om een leaseverklaring vragen. Hierin staan je opgebouwde schadevrije jaren. De geldigheidsduur van de leaseverklaring bedraagt één jaar. Je mag de leaseverklaring aansluitend gebruiken op de beëindiging van een eerdere autoverzekering. Op die manier kun je de schadevrije jaren bij elkaar optellen. Hierdoor kun je nog meer premiekorting krijgen.
 • Kan ik mijn dekking tussentijds aanpassen?

  Een SEAT Insurance is makkelijk te wijzigen. Je kunt wijzigingen telefonisch, schriftelijk of per e-mail aan ons doorgeven. SEAT Bank – SEAT Insurance Postbus 1119 3800 BC Amersfoort E-mail: verzekeren@seatfinancialservices.nl Tel: (033) 479 17 24
 • Ik ga mijn auto inruilen, wat moet ik nu doen?

  Met één telefoontje is je nieuwe of gebruikte SEAT verzekerd. Tel (033) 479 17 24
 • Ik wil een tweede auto bij je verzekeren. Is dat mogelijk?

  Je kunt een tweede auto (alle automerken) heel voordelig bij ons verzekeren. Een SEAT Insurance biedt je dan extra financieel voordeel. De tweede auto stapt in op dezelfde trede als je bestaande auto. Hierdoor kan je korting oplopen tot wel 75%. Neem contact op met één van onze medewerkers van SEAT Financial Services. Tel (033) 479 17 24

 • Zijn accessoires meeverzekerd?

  Over de eerste € 2.000 aan accessoires betaal je geen premie. Je kunt natuurlijk wel een hoger bedrag aan accessoires verzekeren. Je betaalt in dat geval alleen premie over het extra bedrag aan accessoires.

SEAT autoverzekering

Homepagina autoverzekering. Alle dekkingen in een overzicht, maar maak ook gerust gebruik van onze extra voordelen.

Direct contact

Wij helpen je graag. Heb je vragen over je schade of wil je deze direct melden? Bel ons gerust op 088-6680890. Bel voor overige vragen 033-4791724.

Schade

Dat is natuurlijk al vervelend genoeg. Wij helpen je graag weer op weg. Schade direct telefonisch doorgeven? Bel ons via 088-6680890.