De Altea

Vanaf € 21.990*

Ontvang een brochure

INGENIEUS DESIGN

Een strakke, sportieve belijning en perfecte balans geven de Altea de sportieve flair die kenmerkend is voor een SEAT. Lichtmetalen velgen en mooie bi-xenon koplampen maken het plaatje af. Opvallend, bijzonder, eye-catching.

SCHONER, ZUINIGER

De Altea staat voor zuinigheid en energie-efficientie, maar dit betekent niet dat hij onder doet qua prestaties. Dankzij de nieuwe generatie motoren rijd je schoner en krachtiger dan ooit. Kies bijvoorbeeld voor de 1.6 TDI 77kW/105pk en verbruik maar 4,5 liter per 100 km.

ZEEËN VAN RUIMTE

De Altea is gemaakt voor mensen die van ruimte houden. Niet alleen voorin, maar ook achterin extra hoofd en beenruimte. En hij beschikt over meer dan dertig handige opbergruimten die onopvallend zijn weggewerkt in het interieur. Voor alles is een plaats.

MAXIMALE VEILIGHEID

De Altea is een van de veiligste auto’s in zijn klasse. Hij is voorzien van technische hoogstandjes zoals bijvoorbeeld zes airbags, iSOFiX-bevestigingspunten voor kinderzitjes, Hill Hold en TCS. Euro NCAP beloonde hem niet voor niets met vijf sterren (de maximale score).

RIJKELIJK UITGERUST

Dit is een auto die pure luxe uitademt. Je zit heerlijk in de verstelbare en verwarmbare voorstoelen. De climatronic regelt de temperatuur binnen de auto geheel automatisch. En dankzij de parkeersensoren voor en achter is inparkeren makkelijker dan ooit tevoren.
1/1

Ontdek de SEAT Altea

Wil je meteen weten hoe goed deze auto rijdt? Vind de meest dichtstbijzijnde showroom en maak een proefrit. Of thuis alles rustig doorbladeren? Download de brochure of vraag hem aan per post.


SPORTIEF EN TOCH ECONOMISCH

GRATIS MOBILITEITSSERVICE

Als bezitter van de Altea krijg je gratis levenslange mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa.

MINDER ONDERHOUDSKOSTEN

Met de variabele onderhoudsinterval (VOI) technologie rijd je langer door tussen verschillende onderhoudsbeurten, tot wel twee keer zoveel kilometers. De vaste onderhoudsprijzen voorkomen dat je voor verassingen komt te staan.

ALTIJD MET 4 JAAR GARANTIE

SEAT biedt maar liefst 4 jaar garantie. Als zich een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit onder de dekking van de garantie.

BEWONDER HEM IN HET ECHT

BEKIJK DE FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN