organisatie

Beleef SEAT optimaal

Download hier Adobe Flash Player

NIEUWS

teaser-seat-nieuwsbrief-3

Wil je het allerlaatste SEAT nieuws ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan hier in voor de SEAT Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste SEAT nieuws en alle aanbiedingen.

 • Seat Ibiza FR Dynamic
  17 april 2014

  AL 30 JAAR SEAT IBIZA - AL 30 JAAR ALLES INCLUSIEF

  SEAT viert dit jaar het 30-jarig bestaan van de Ibiza. Al drie decennia lang verwoordt de Ibiza als sportief en compleet model alles waar het merk SEAT voor staat. Anno 2014 en zo’n vijf miljoen Ibiza’s verder, vat SEAT die kenmerken samen onder het credo ‘Al 30 jaar SEAT Ibiza. Al 30 jaar alles inclusief’ dat dit jaar als leidraad dient voor tal van activiteiten en aanbiedingen om de 30ste verjaardag van de Ibiza luister bij te zetten.
 • Eurocup
  10 april 2014

  SEAT LEON EUROCUP

  De nieuwe SEAT Leon Eurocup zal in zijn eerste seizoen, dat in mei van start gaat, enkele van ’s werelds beroemdste omlopen aandoen, waaronder Spa-Francorchamps, Monza en de Nürburgring.
 • SEATSUV_klein
  26 maart 2014

  SEAT KOMT MET EERSTE SUV

  Na bijna twee jaar van ontwikkelingswerk, gaat SEAT zijn productaanbod uitbreiden met een compacte SUV. Het nieuwe SEAT-model wordt in 2016 leverbaar.

 • Cupra rondetijd record
  06 maart 2014

  SEAT LEON CUPRA 280 VESTIGT NIEUW NURBURGRING RECORD

  Leusden, 4 maart 2014 – De SEAT Leon CUPRA 280 heeft op de Nürburgring, ’s werelds meest veeleisende circuit, zijn indrukwekkende sportieve prestaties onderschreven. Hij rondde de beroemde Nordschleife recent in een recordtijd van 7 minuten en 58,4 seconden, waarmee hij het vorige record voor voorwielaangedreven auto’s met zo’n tien seconden aanscherpte. Het grondige testwerk op het legendarische, bijna 21 km lange circuit in de Duitse Eifel, betaalt zich uit in een nieuw Ring-record voor de SEAT Leon CUPRA 280.
 • SophieP_miibymango
  26 februari 2014

  SEAT MII BY MANGO ONTWERPWEDSTRIJD GEREED

  Leusden, 26 februari 2014 – Recent riepen SEAT en MANGO ‘fashionistas’ van over de hele wereld op om deel te nemen aan de internationale SEAT Mii by MANGO ontwerpwedstrijd. Met als doel een trendy tassenset te ontwerpen die deel gaat uitmaken van de uitrusting van de exclusieve SEAT Mii by Mango. De Nederlandse Mii by MANGO-ambassadrice Sophie Polkamp heeft nu haar designs voltooid en ingediend. Haar meest recente inspanningen zijn te volgen in de derde video die nu is uitgebracht.