Das Welt Auto

Wanneer u kiest voor een DasAuto bij uw SEAT dealer, dan voorkomt u verrassingen achteraf. De historie van alle auto´s is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is uiteraard volgens de voorschriften van SEAT onderhouden.

Occasions met zekerheid

Wanneer u kiest voor een Das WeltAuto bij uw SEAT-dealer, dan voorkomt u verrassingen. De historie van alle auto´s is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is uiteraard volgens de fabrieksvoorschriften van SEAT onderhouden. Kortom een occasion met zekerheid.

Inruil

Indien u besluit een Das WeltAuto aan te schaffen, dan zal uw SEAT-dealer altijd een aantrekkelijke innameprijs bieden voor uw huidige auto. Ook wanneer u later uw Das WeltAuto tegen een andere Das WeltAuto of nieuwe SEAT wilt inruilen, kunt u er vanzelfsprekend vanuit gaan dat uw dealer uw auto tegen goede voorwaarden in zal nemen.

Proefrit

Het spreekt voor zich dat u altijd een proefrit kunt maken in de Das WeltAuto van uw keuze. Ook indien uw lijstje zich niet beperkt tot één auto, zal uw adviseur u alle gelegenheid geven om tot de juiste beslissing te komen.

130 punten check

Een gebruikte SEAT krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De geselecteerde auto’s worden getest, gekeurd en vernieuwd totdat deze optimaal geprepareerd zijn.

Optisch in topconditie

Wanneer u uw droomauto heeft uitgekozen, dan wilt u er vanuit kunnen gaan dat deze geen krasjes of deukjes heeft. Daarom kunt u er bij een Das WeltAuto altijd vanuit gaan dat deze optisch in topconditie is.

12 maanden garantie

Op een Das WeltAuto krijgt u bij aflevering één jaar lang de officiële SEAT -garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar. Een beter bewijs van het hoge kwaliteitsniveau voor een gebruikte auto is er niet.

Financiering en Verzekering

Mocht u een Das WeltAuto willen aanschaffen met lage maandlasten, dan kan uw SEAT-dealer u adviseren over de financieringsproducten en -mogelijkheden van de SEAT Bank.

Autohistorie

Met een Das WeltAuto komt u niet voor verrassingen te staan: zijn historie is bekend. Vaak heeft uw dealer de auto zelf geleverd, onderhouden en weer ingeruild. Autohistorie is bekend. Naast de afleveringsgegevens bevat de autohistorie ook de onderhoudsgegevens. De auto is volgens de fabrieksvoorschriften van SEAT onderhouden. Uw dealer controleert dat in de fabriekssystemen en aan de hand van het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

Gegarandeerde kilometerstand.

De kilometerstand van de Das WeltAuto klopt. Een Das WeltAuto heeft altijd een aantoonbaar bewijs, dat de kilometerstand juist is, afgegeven door de NAP (Stichting Nationale Autopas) te Den Haag. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto!

Gecontroleerd en geprepareerd volgens Das WeltAuto-normen.

Een gebruikte SEAT krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De controle wordt uiteraard uitgevoerd door de specialisten van de dealer, getraind door de importeur en de fabrikant. Ze testen, keuren, vernieuwen en poetsen iedere SEAT tot deze optimaal geprepareerd is. Hierbij gebruiken ze alleen originele onderdelen. Pas als ze voor de volle 100% achter de auto staan, zijn ze bereid deze aan u te verkopen.

Garantie

Vanaf uw aankoopmoment ontvangt u een jaar lang de officiële Das WeltAuto-garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar. Een beter bewijs van het hoge kwaliteitsniveau van uw gebruikte auto is er niet.

Een volledig jaar SEAT Das WeltAuto-garantie.

Binnen de Das WeltAuto-garantie verzorgt uw dealer kosteloos reparatie of vervanging van niet functionerende onderdelen als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout. Daarnaast worden de vervangings- of reparatiekosten aan een ander onderdeel vergoed, voorzover die voortkomen uit het niet functioneren van het verzekerde onderdeel, of indien het nodig is dit onderdeel te vervangen om tot een verantwoorde reparatie te komen. Let wel: alle reparaties en onderhoudsbeurten dienen plaats te vinden bij een officiële SEAT-dealer.

Deze garantie biedt u een zeer uitgebreide dekking.

De dekking geldt voor heel Europa. U kunt voor de garantie bij SEAT Servicepartners in heel Nederland met gesloten portemonnee terecht. Mocht het probleem zich in het buitenland voordoen, dan krijgt u in Nederland de garantiereparatie vergoed bij terugkomst.

Duur van de Das WeltAuto-garantie.

Als garantiebewijs ontvangt u bij aflevering een Das WeltAuto-certificaat. Hierop vindt u de omschrijving van de bijbehorende garantie. Indien de fabrieksgarantie een langere termijn bestrijkt, dan de Das WeltAuto-periode, dan blijft de fabrieksgarantie van kracht.