Private Lease

Contract loopt af

Je SEAT Abonnement loopt af. En nu?

Ook na afloop van je SEAT Abonnement wil je mobiel blijven. Dit is het moment te gaan kijken naar de opties die we je kunnen bieden! We hebben de opties voor je op een rij gezet.

Huidig abonnement voortzetten

Neem contact op met je SEAT-dealer. Hij laat graag een nieuw bedrag voor je uitrekenen.

Een nieuw abonnement

Ruim voor het einde van je SEAT Abonnement sturen we je een mail waarin we je meer vertellen over de mogelijkheden voor het afsluiten van een nieuw SEAT Abonnement. Je kunt je ook nu al oriënteren op een eventuele vervolgstap.  Ga snel naar de SEAT Abonnement shop voor de actuele aanbiedingen.

Koop jouw 
SEAT

Aan het einde van het Private lease contract ben je misschien wel erg close geworden met je auto, wil je blijven rijden in de auto die je nu hebt? Neem dan contact op met je SEAT-dealer om een overnameprijs vast te stellen en eventuele financieringsmogelijkheden te bespreken.

Abonnement beëindigen

Als je aan het einde van de Abonnementsperiode je SEAT niet wilt houden en ook geen nieuwe SEAT wilt uitzoeken met een nieuw Abonnement, dan kun je uiteraard ook je SEAT inleveren. Het Private lease Abonnement wordt dan gewoon beëindigd.  Wil je meer weten over de facturatie aan het einde van je SEAT Abonnement? Lees dan hier verder.

Hulp nodig?

Naast je online oriëntatie kun je natuurlijk ook contact opnemen met je SEAT-dealer. Je kunt dan al je vragen stellen en mogelijkheden bespreken. Kies je voor een nieuw abonnement en rijd je het liefst weg in een nieuwe SEAT, dan ben je bij je eigen SEAT-dealer aan het juiste adres. Hij helpt je graag verder.

Laat je bellen door de dealer