Ibiza Private Lease

De Ibiza is al sinds 1984 het icoon van SEAT. Door de strakke lijnen, hoogwaardige materialen en moderne technologie is deze temperamentvolle auto nog altijd jong, modern en sportief. Dankzij de zuinige motoren belast je zowel je portemonnee als het milieu niet teveel. Tel hier de scherpe prijs bij op en je hebt de complete Ibiza rijervaring!

 fair-terms
Eerlijke
Voorwaarden

 complete-package
Compleet
Product

 financiele-lasten
Bescherming
tegen te hoge
financiele lasten
 considiration
14 dagen
Bedenktijd

 guarantee
Zekerheid
bij klachtenKeurmerk Private Lease: in jouw voordeel

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. SEAT is als trotse aanbieder van private lease uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons altijd aan de Algemene voorwaarden met duidelijke, eerlijke spelregels. Je kunt dus altijd met een gerust hart kiezen voor een auto abonnement via SEAT Private Lease.

Hulp nodig met
bestellen?

We helpen je graag
telefonisch verder.
Tel: (033) 454 91 38


* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig tot en met 31 januari 2017 zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.