In het buitenland

Heerlijk met je SEAT Private Leaseauto naar het buitenland?  Met een Private Leaseauto werken sommige dingen net even anders.
Pech en schade

Bij pech of schade in het buitenland kan je contact opnemen met de BerijdersDesk via telefoonnummer +3133 4549555. Buiten kantooruren word je doorgeschakeld naar de Alarmcentrale. 

Bekeuringen

Krijg je in het buitenland een bekeuring? Ook deze vallen helaas in Nederland bij je op de mat. Wij ontvangen de bekeuring van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). Deze is voor jouw eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd betalen van de bekeuring.  

Groene kaart

Ga je met je SEAT op vakantie naar Polen, Duitsland of Spanje? Dan is het belangrijk dat niet alleen je auto een groene kaart heeft, maar ook je eventuele caravan of aanhanger. Dit is in deze landen verplicht. Wil je weten naar welke landen je kunt reizen met je Private Leaseauto? Dit is te vinden op de groene kaart van je auto. Klik hier om direct een nieuwe groene kaart voor je auto of een groene kaart voor je caravan of aanhanger aan te vragen. Houd wel rekening met enkele werkdagen verzendtijd! Weest dus op tijd met het aanvragen van de (nieuwe) groene kaart.