Mijn Private Leasecontract

Ben je verhuisd of wil je je contract laten aanpassen? Hieronder vind je welke stappen je hiervoor moet nemen.


Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

Ben je verhuisd? Met behulp van dit formulier weet je zeker dat je nieuwe adresgegevens goed doorkomen. Je SEAT-dealer kan dit niet voor je doen.

Wat te doen als het Private Leasecontract bijna afloopt ?

Als je SEAT Private Leasecontract afloopt heb je een aantal keuzes. Om je goed voor te lichten zetten we hier alles voor je op een rij.

Kan ik het Private Leasecontract eerder beëindigen?

Het zou jammer zijn als we je als Private Lease klant kwijt raken! Kunnen we nog iets voor je betekenen voor je dat doet? Laat het ons weten op 033 4549125.

Wil je contract toch eerder beëindigen? Houd dan rekening met het volgende want er zijn kosten verbonden aan het vroegtijdig beeindigen:.

Heb je een Private Leasecontract afgesloten na 1 februari 2016? Dan betaal je maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht je het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaal je voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaal je 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

Heb je een Private Leasecontract afgesloten vòòr 1 februari 2016? Dan wordt de hoogte van het bedrag dat je moet betalen om het contract eerder te beëindigen vastgesteld op basis van de handelswaarde van de auto en de boekwaarde plus (maximaal) 25% van de resterende maandtermijnen.
Om het contract te beëindigen neem dan contact op met ons op 033 4549125.

Kan ik tussentijds mijn contract aanpassen?

Nu je in je auto rijdt kom je er achter dat je eigenlijk toch meer of minder kilometers maakt dan je dacht. Of nu je op vakantie gaat bedenk je dat je liever wél die trekhaak op de auto had gehad! Misschien is je arbeidssituatie of thuissituatie veranderd? Kortom: we snappen best dat je gedurende het gebruik bedenkt dat je het toch liever anders had willen inregelen of anders moet gaan regelen.

We gaan het gewoon samen met jou in orde maken. Houd er alleen wel rekening mee dat er kosten mee gemoeid kunnen gaan. Het fijne is wel dat je maandelijkse kosten zo in lijn blijven met het verbruik en we achteraf niet met elkaar hoeven af te rekenen. Neem voor elke wijziging contact met ons op via 033 4549125.

Contract vóór 1 februari 2016

In het contract is een meer- of minderkilometerprijs opgenomen. Wanneer het jaarkilometrage minder dan 10% van het in het contract opgenomen kilometrage afwijkt, wordt de meer- of minderkilometerprijs verrekend. Bij een afwijking van meer dan 10% wordt het contract gehercalculeerd. Het is ook mogelijk om zelf een hercalculatie bij ons aan te vragen, bel ons hiervoor tijdens kantooruren op telefoonnummer 033 4549191 of stuur een e-mail naar privatelease@vwpfs.nl.

Contract vanàf 1 februari 2016

Op het leasecontact staat vermeld hoe het aantal meerkilometers en minderkilometers jaarlijks wordt verrekend. Over de eerste 5.000 kilometers op jaarbasis wordt geen minderkilometervergoeding verrekend. In dat geval kunnen wij als SEAT Financial Services schriftelijk vragen de looptijd van de leaseovereenkomst en de leaseperiode te verlengen. Wij dienen schriftelijk in te stemmen met verlenging van de leaseovereenkomst en de leaseperiode.