SEAT Zomercheck

Met je auto op vakantie en niet voor verrassingen komen te staan? Of wil je inzicht hebben in de technische staat van je auto? Kom dan langs voor de Zomercheck. De SEAT-dealer checkt je auto grondig, wel zo'n gerust gevoel. Nu met fraaie SEAT reistrolley, handig voor op vakantie, ook als je met het vliegtuig gaat!


Zomercheck op 30 punten voor maar €19,95

Nu met gratis reistrolley

De zomercheck is een inspectie van jouw SEAT op maar liefst 30 punten waardoor je met een gerust gevoel met je auto op vakantie kunt. Onder andere de ophanging, remmen, verlichting en de vloeistoffen worden gecontroleerd. Wel zo veilig! Doe daarom nu bij jouw SEAT-dealer de zomercheck voor maar 19,95 en krijg een reistrolley cadeau!​​


Korting in de webshop

Of we nou een weekend of een aantal weken op vakantie gaan… Eigenlijk willen we altijd te veel spullen meenemen. Gelukkig zijn daar oplossingen voor. Originele SEAT-dakdragers en fietsendragers bijvoorbeeld. Hiermee kun je het gewoon meenemen. En oh ja: ze zijn ook nog eens in de aanbieding! 

Dakdragers

Het maakt niet of je voor een weekend of een aantal weken weggaat, het lijkt wel of je altijd teveel bagage mee wilt nemen. Gelukkig denkt SEAT met je mee, en daarom vind je voor vele modellen de originele dakdragers nu extra voordelig in onze webshop.

Fietsendragers

Van het échte zomerweer is hier in Nederland nog niet zo veel te merken. Maar als de zon ons niet opzoekt, dan zoeken wij de zon wel op! En met deze Thule fietsendrager neem je de fietsen ook nog eens veilig en probleemloos mee naar jullie favoriete zomerse bestemming. 

Navigatieupdate van €199,- voor €99,-**

Het wegennetwerk in Europa ligt er elk jaar weer anders bij. Laat je navigatiesysteem updaten en weet zeker dat je op de plek van bestemming aankomt. De SEAT dealer heeft de meest actuele kaartversie voor de meeste navigatiesystemen. Tijdelijk zijn de kaarten voor West-Europa extra scherp geprijsd van € 199,- voor € 99,-. Voor Mii, Ibiza en Leon's vanaf november 2013 kan er zelfs al online een update worden gedaan. Hulp nodig of vragen, neem dan contact op met de dealer.


Hoe kunnen we je verder helpen?

Onderdelen & 
Accessoires

Dakdragers, wielensets, trekhaken en nog véél meer. Het is nu allemaal gemakkelijk te bestellen via de SEAT Webshop.


* De Zomercampagne loopt van 27 mei tot en met 30 september 2016
** De aanbiedingen op de navigatiekaarten loopt tot 31 augustus 2016

FAQ Zomer

SEAT Zomertips

 • Check je bandenspanning

  Check voor je vertrekt of je bandenspanning in orde is. Bij een juiste bandenspanning slijten je banden minder snel, verbetert het weggedrag en bespaar je bovendien tot wel 7% brandstof.
 • Doe een zomercheck

  Tijdens een zomercheck wordt je auto gecontroleerd op tal van essentiële punten zoals airco, banden, remmen en trekhaak. Bovendien worden alle vloeistoffen bijgevuld. Zo weet je zeker dat je veilig op vakantie gaat.
 • SEAT Mobiliteitsgarantie

  Laat je jouw SEAT onderhouden bij je SEAT-dealer, dan heb je recht op SEAT Mobiliteitsgarantie. Dit verzekert je 24 uur per dag van gratis hulp bij pech in binnen- en buitenland. Nu ook inclusief hulp bij lekke band en lege tank.
 • Reserve ruitenwisservloeistof

  Niets is zo hinderlijk als een vieze voorruit door vliegen en muggen. Daarom adviseren we altijd om extra ruitenwisservloeistof mee te nemen voor onderweg. Zo ben je altijd verzekerd van scherp zicht tijdens je vakantie.
 • Lees de SEAT vakantiewijzer

  Zo weet je zeker dat je alle verplichte zaken meeneemt op vakantie. En dat je eventuele verboden dingen thuislaat. De SEAT vakantiewijzer download je hier.

Een SEAT-werkplaats in de buurt