Pak tijdelijk tot ruim
€ 5.000 voordeel
¹ op je Leon.

SEAT trakteert tijdelijk op ruim € 5.000 voordeel¹ op de Leon en Leon Sportstourer. Ontdek nu de 4.OH-pack met 18” zwarte hoogglans velgen, een bijpassend zwart embleem, lederen bekleding en meer. Op = Op.
SEAT viert 40 jaar rijplezier
in Nederland
Sinds 1983 geeft SEAT kleur aan de Nederlandse wegen. En dat 40-jarig jubileum vieren we tijdens The Big Four OH! met deals waar je mond van openvalt. Want wie jarig is trakteert! Zo zijn er de komende weken verrassend aantrekkelijke deals.
 

Wie jarig is trakteert!

Ontdek de deals waar je mond van openvalt

Private Lease deals
Inruilpremie
DSG-automaat deals
Financieringsacties

PRIVATE LEASESCHERPETARIEVENOH!

Bekijk alle modellen
AronaAL VANAF€ 389 P/M*
Ontdek SEAT Private Lease
IbizaAL VANAF€ 349 P/M*
Financiering bij SEAT

FINANCIERINGSACTIESOH!

Bij een nieuwe SEAT Privé Plan of Financial Lease contract profiteer je van scherpe maandtarieven.
Ontdek financieren
AL VANAF€ 275
Financiering bij SEAT
Aankoopbedrag spreiden vanaf € 275,- p/m2
 • Zijaanzicht render van een rode SEAT Ibiza
  Ibiza
  275,-
 • De SEAT Arona
  Arona
  309,-
 • SEAT Leon 2020
  Leon
  375,-
 • SEAT Leon Sportstourer
  Leon Sportstourer
  389,-
 • SEAT Ateca
  Ateca
  415,-
 • SEAT Tarraco
  Tarraco
  499,-

€ 2.000INRUILPREMIEOH!

Financiering bij SEAT
€ 2.000 inruilpremie
Ruil je je huidige auto in? Dan trakteren we je tijdens The Big Four OH! tijdelijk op een inruilpremie van € 2.000 - bovenop de huidige inruilwaarde!³- op een nieuwe Ibiza en Arona.

TREKHAKENMET 10%KORTINGOH!

Koop je trekhaak
OH!
Financiering bij SEAT
€ 808
Voor Ibiza met trekhaak voorbereiding, inclusief 13-polig kabelset

AUTOMAATMET 50%KORTINGOH!

DSG-automaatdeals
Bij aankoop van de Ateca of Tarraco krijg je nu tijdelijk 50% korting⁴ op een DSG-automaat. Zo til je het comfort van je SUV extra voordelig naar een hoger niveau.
^
Toen
Nu
Al 40 jaar lang
een tijdsbeeld
Vier decennia lang geniet Nederland van het Spaanse temperament op de weg. Van de eerste Ronda’s en de Alhambra tot aan de nieuwste Ibiza. De energie om buiten de lijntjes te scheuren gaat ver terug. En we kunnen niet wachten om nog veel verder door te gaan.
1987
1992

Benieuwd naar de volgende deals?

Nieuws en verrassende aanbiedingen, OH!

Schrijf je dan in voor SEAT nieuws en aanbiedingen, net als 40.000 anderen. Zo weet jij als eerste wat de komende Big Four OH! deals zijn.

Vind jouw SEAT dealer in de buurt

Of stel je SEAT samen in de configurator

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 december 2023 zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY23. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

Private Lease keurmerk

 

¹De maximale korting van € 5.009 is alleen te behalen wanneer je kiest voor de Leon FR Business Intense uitvoering in combinatie met de 4.OH pack (velgen, zwart logo, mattenset) inclusief het Leder-pack (lederen interieur). Neem contact op met jouw SEAT dealer voor meer informatie.

² Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 8,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 13% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 8,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Rekenvoorbeeld huurkoop

³ De inruilpremies gelden voor orders van 1 september t/m 31 december 2023, zo lang de voorraad strekt. De actie is niet van toepassing op Private Lease en Operational Lease. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden.

⁴ De DSG korting geldt voor orders van 1 september t/m 31 december 2023, zo lang de voorraad strekt. Op = Op. Enkel van toepassing op Ateca en Tarraco i.c.m. DSG motorisering. Niet van toepassing op PHEV (hybride) uitvoeringen.