Radio 538 winactie

Pitch je idee, win € 10.000 én rij een jaar zorgeloos in de SEAT Ibiza!

Doe mee!

De actie:

Win €10.000 én rij een jaar zorgeloos in de SEAT Ibiza
Loop jij al jaren rond met een geweldig idee voor een eigen bedrijf, product of merk? Maar is het altijd bij dromen gebleven? Dan is dit je kans! De Coen en Sander Show en SEAT zijn namelijk op zoek naar hét gouden idee dat uitgevoerd moet worden. De hoofdprijs: 10.000 euro én een jaar lang gratis Private Lease rijden in een SEAT Ibiza!

Ja, ik heb het gouden idee!
Deel in onderstaand formulier jouw overtuigende pitch, hoelang je hier al mee rondloopt en waarom je het nooit hebt uitgewerkt. Van maandag 26 februari tot donderdag de 28e zullen Coen en Sander beiden iedere dag een idee uitkiezen. Wordt jouw idee op één van die dagen uitgekozen? Dan vorm je met Coen of met Sander een team en strijd je tegen elkaar. De luisteraars zullen vervolgens het beste idee uitkiezen. In totaal kunnen er dus drie ideeën winnen. Ben jij de winnaar? Dan maak je kans op een plek in de finale! Elke dagwinnaar is verzekerd van € 1.000,- startkapitaal én heeft de kans dat bedrag te verhogen in het finalespel.

Het finalespel

Het finalespel wordt op donderdag gespeeld. De drie dagwinnaars nemen het telefonisch tegen elkaar op. In dertig seconden krijgt iedere finalist de tijd om de pitch van zijn of haar leven te geven. Wie uiteindelijk de meeste stemmen van de luisteraars heeft gekregen, gaat er met de hoofdprijs vandoor: €10.000,- startkapitaal én een jaar lang gratis Private Lease rijden in een SEAT Ibiza!

Welke droom ga jij achterna? 

Met SEAT Private Lease rij je heel voordelig in een nieuwe SEAT Ibiza. Zo kun jij je focussen op wat écht belangrijk is.

 

Ik wil meedoen

Private Lease voordeel

Profiteer tijdelijk van extra voordeel op SEAT Private Lease! Je rijdt de SEAT Ibiza al vanaf € 249,- per maand.

Bekijk de actie