Hola! Beleef de Leon audiotour

Ik, de SEAT Leon, heb mijn eerste album uitgebracht! Daarop zing ik over alle features die mij zo bijzonder maken. Stap in, beluister ‘m vanuit mijn stoel, en ontdek de wereld van rijplezier. Niet een kennismaking die je verwacht, maar eentje die je verrast. Beat the Expected, en meld je aan!

BTE LP2 Leon handtekening

Wat is de audiotour?

Bij SEAT doen we dingen graag nét even anders. Wij dagen je uit om zo nu en dan een andere afslag te nemen. Muziek zit in ons DNA en rijplezier staat bij ons altijd voorop. Zo zorgen we dat jij altijd met een glimlach achter het stuur zit.

Kom naar de SEAT-dealer bij jou in de buurt en stap in de Leon. Met zes verschillende nummers beleef je tijdens de audiotour wat dit model zo uniek maakt. Van Virtual Cockpit en LED-sfeerverlichting, tot aan Park Assist (you can’t resist). Ervaar de Leon op een verrassende manier.

Seat Leon audiotour

The Beats to Expect

1. THE ASSIST YOU CAN’T RESIST

Wil je het volume van deze audiotour wat harder zetten? Dat regel je met een knopje op mijn multifunctionele stuur. Op mijn Virtual Cockpit is direct zichtbaar wat je doet. Ik parkeer zelfs voor je in met de Park Assist functie. In dit nummer leg ik alle functies van mijn slimme assistent uit.

SEAT music Yeah
Let me get this right
I’m the assist
you can’t resist

SEAT BTE
SEAT BTE

4. ELKE SECONDE DRAADLOOS VERBONDEN

Verbind je telefoon draadloos met Apple CarplayTM of AndroidAutoTM en bedien je favoriete apps zoals Whatsapp, Flitsmeister en Spotify onderweg via mijn multimediascherm.

SEAT music Elke seconde
draadloos verbonden
Bij mij ben je veilig
Online zijn is heilig
SEAT BTE
SEAT BTE

5. DRIVE ME CRAZY

Met mijn adaptieve onderstelregeling zijn scherpe bochten, strak asfalt en pittoreske landweggetjes geen probleem. Geen wegdek is te gek!

SEAT music I’m sporty
I’m comfy
I’m eco
And I’m friendly
SEAT BTE
SEAT BTE

2. PANO PANO PANORAMADAK

Kijk eens omhoog! Met één druk op de knop schuif je mijn elektrisch bedienbare Panoramadak open. Zo geniet je niet alleen van meer licht, maar ook van de buitenlucht. Mijn windvanger zorgt ervoor dat je geen last hebt van de wind of rondvliegende bladeren.

SEAT music 1,2,1,2,3,4
Pano Pano Panorama
Uit mijn dak gaan
zonder drama
SEAT BTE
SEAT BTE

3. LED ME SET THE MOOD

Altijd jouw eigen sfeer bepalen in de auto. Je kunt zelf de kleur van mijn LED sfeerverlichting instellen. Kies uit één van de 10 kleuren op mijn multimediascherm en verlicht mijn hele interieur. Zo breng ik jou helemaal in de juiste mood.

SEAT music 10 different colors
tell me
how do you feel?
I can give you green,
if you like to get real
SEAT BTE
SEAT BTE

6. HOLA!

Voordat je instapt begroet ik jou met een projectie van ‘Hola!’ op de grond. Mijn Full-LED voor- en achterlichten zien er goed uit, jij hebt beter zicht én anderen zien ons ook beter.

SEAT music Hola, Olé
Ik begroet je meteen
Amigo, Let’s go
Hola schijnt voor jou
SEAT BTE

Start me up

Klinkt de tour je als muziek in de oren? Boek ‘m dan nu bij de SEAT-dealer bij jou in de buurt of kom spontaan langs.

  • Vraag met het onderstaande formulier je audiotour aan bij de SEAT-dealer bij jou in de buurt.
  • In de showroom wijzen mijn stickers je de weg.
  • Hola! Stap in, druk op Play en laat je verrassen. Check ook de stickers in mijn interieur om per nummer te zien waarover ik zing.
Seat Leon audiotour

Plan nu jouw audiotour

Vul onderstaand formulier in en de dealer neemt contact met je op. Liever spontaan de tour beleven? Je bent van harte welkom - bekijk de openingstijden.

Ontdek welke Leon bij jou past

Meet Leon. Geïnspireerd door het licht van Barcelona. Befaamd om zijn strakke design, sportieve wegligging en interactieve karakter.

De vierde generatie heeft het. Spannende details en verrassende contrasten. Ga je voor de high-tech hatchback of toch de sportieve ruimte station? Ontdek welke Leon bij jou past.

SEAT Leon Audiotour terugluisteren

Beat the Expected

We dagen je uit nu en dan eens een andere afslag te nemen. Even buiten de lijntjes te scheuren en je hart te volgen. In de how-to video’s laten we zien hoe je dat kunt doen. Omarm het onverwachte. Beat the Expected.

BTE