Voor iedere portemonnee

Een echte SEAT Autoverzekering

Arona blog financial services

Goed nieuws! SEAT Financial Services heeft vanaf nu een nieuwe, extra scherpe optie voor de all risk autoverzekering: de 3-sterren verzekering. Hiermee heeft de kleinere portemonnee nu ook toegang tot een complete, maar betaalbare all risk SEAT Autoverzekering. Wat betekent dit precies en wat is het voordeel? Dat lees je hier.

Betaalbaarheid in 3-sterren

De 3-sterren all risk verzekering is een volledig nieuwe optie. En die is scherp geprijsd tegenover andere, vergelijkbare all risk verzekeringen. Voor een mooie prijs heb je nu een echte all risk SEAT Autoverzekering die je veel extra's geeft bovenop de dekking van WA + Beperkt Casco. Denk hierbij aan vervangend vervoer bij total loss. Ook vallen herstel van schade door aanrijding en door eigen schuld onder de dekking. Natuurlijk mét 100 procent originele onderdelen. Jouw voordeel? Extra veilige en betrouwbare onderdelen en… geen waardeverlies bij inruil van je SEAT.

De keuze in SEAT autoverzekeringen is nu dus nog verder uitgebreid. Maar wanneer kies je voor deze nieuwe variant? De 3-sterren verzekering is een optimale optie tussen de Beperkt Casco en de 5-sterren all risk verzekering. Door de combinatie van een voordelige prijs en goede dekking is deze verzekering erg aantrekkelijk voor occasions. Het biedt je de volledige zekerheid van een all risk verzekering. 

Daarbij heb je volledige flexibiliteit, want de 3-sterren verzekering is heel gemakkelijk te upgraden naar de 5-sterren.

Leon blog financial services
Leon blog financial services

Twee stappen verder met de 5-sterren all risk autoverzekering

Heb je net iets meer nodig dan de 3-sterren dekking? Dan staat de 5-sterren verzekering voor je klaar. Dit is de vertrouwde en meest uitgebreide all risk verzekering van SEAT Financial Services. Bovenop de 3-sterren dekking ontvang je bij de 5-sterren onder andere een unieke, uitgebreide premiebescherming. Dit scheelt je zomaar honderden euro's na het claimen van schade. Het beste van deze verzekering is de aankoopwaarderegeling van 1 jaar, die ook is uit te breiden naar 3 of 5 jaar. Oftewel… Na diefstal of total loss rijd je dankzij deze regeling gewoon weg in een SEAT van hetzelfde type en dezelfde uitvoering.


Heb jij een occasion of juist een splinternieuwe SEAT? Voor iedere portemonnee is er een geschikte SEAT Autoverzekering te vinden.

Kom meer te weten over onze auto verzekeringen en vind de beste variant voor jou. 

Of bereken hier direct jouw premie.