SEAT Shuffle

Een andere afslag. Een ander liedje.

SEAT Shuffle
Hit the Road, maar dan anders

Stap in en zing!

Wij selecteerden een aantal leuke deelnemers uit het SBS6 programma Hit the Road om ze een onverwachte opdracht te geven. Hoe brengen ze het er vanaf als ze een liedje zingen dat buiten hun comfort zone ligt? Of is het misschien toch gewoon een guilty pleasure? Zij durfden de uitdaging aan. Een andere afslag, een ander liedje, de SEAT Shuffle.

Bekijk de SEAT Shuffle video's hieronder. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor nieuwe video's, leuke games en meer.

De SEAT Shuffle deelnemers

SEAT Shuffle met Joëlle en Veerle

Joelle en Veerle gaan een onverwachte muzikale uitdaging aan. Benieuwd hoe ze het er vanaf brengen als ze een nummer zingen dat buiten hun comfort zone? Bekijk hieronder de SEAT Shuffle aflevering  met Joëlle & Veerle.

SEAT Shuffle met Orbe & Ayden

Orbe neemt samen met Ayden een andere afslag in de Leon Sportstourer. Ze vormen een duo en zingen samen een nummer dat ze niet zagen aankomen. Orbe weet Ayden te verrassen. Benieuwd hoe? Bekijk hieronder de SEAT Shuffle aflevering met Orbe & Ayden.

SEAT Shuffle met Quincy & Paultje

Paultje weet met zijn Nederlandstalige zang overal een feestje van te maken. Quincy is groot fan van Elvis. Benieuwd hoe het klinkt als we Nederlandstalig en Rockabilly samen brengen? Bekijk hieronder de SEAT Shuffle aflevering met Quincy & Paultje

Maak ruimte voor andere plannen

Hit the Road deelnemers worden in de SEAT Shuffle uitgedaagd een nieuwe weg in te slaan. Een andere afslag. Een ander liedje. In de ongekend, ruime Leon Sportstourer zingen ze een liedje buiten hun comfort zone. Want er is ruimte genoeg voor andere plannen. Ontdek de extra rijk uitgeruste Launch Editions.

Quincy & Paultje

Joëlle & Veerle

Orbe & Ayden


Wil je niks missen van SEAT Shuffle?

Volg ons op Facebook & Instagram voor sneak peeks van nieuwe afleveringen, toffe games en meer.

Volg ons op Facebook   Volg ons op Instagram

Gezien in SEAT Shuffle

De nieuwe Leon Sportstourer

Je hebt 'm vast al wel gezien in SEAT Shuffle: de nieuwe Leon Sportstourer. Met maximaal 1600 liter bagageruimte is er genoeg ruimte voor je vrienden, je gezin of je surfgear. Wil je het zelf ervaren? Plan dan nu een proefrit en Tom Coronel vertelt je via een podcast alles over de auto.

De bijzondere zangwedstrijd

Hit the Road

Vijf BN'ers reden dwars door Nederland om spraakmakende deelnemers op te pikken. De deelnemers deden auditie in de Tarraco waarna elk jurylid twee finalisten selecteerde. De winnaar is naar huis gereden in de gloednieuwe Leon Sportstourer.

De Hit The Road winnaar

Sem wint een gloednieuwe SEAT Leon Sportstourer

De strijd is beslist: Sem Jansen wint de bijzondere zangwedstrijd Hit the Road. Gefeliciteerd Sem, en veel rij- én zangplezier in je gloednieuwe SEAT Leon Sportstourer. Want ook hier zing jij de sterren van de hemel, zagen we al tijdens je auditie!
Gezien in Hit the Road

De nieuwe Tarraco FR

Je ziet 'm in Hit the Road: de gloednieuwe Tarraco FR. De ruimte, het gemak én de luxe van de Tarraco is bij de Tarraco FR gecombineerd met het dynamische en sportieve FR-uiterlijk. Dit geeft de Tarraco FR een geheel andere uitstraling en een compleet nieuwe dimensie.

SEAT Tarraco FR