Reviews

Van Ibiza Flex rijders en de pers

SEAT Ibiza Flex

Reviews van onze klanten

Lees hier wat ze van hun nieuwe Ibiza Flex vinden

Klantreview SEAT Ibiza Flex 1

 

"Mijn vorige SEAT was door oplopende onderhouds- en reparatiekosten aan vervanging toe. Ik wilde graag snel rijden in een complete auto voor een scherp tarief. SEAT Online Sales is mij erg goed bevallen. Het proces is goed te volgen en het contact met SEAT was eenvoudig en snel."

- Mvr. Mutsearts

"Mijn vorige auto kwam helaas niet door de Apk-keuring heen. De herstelkosten van de auto voor goedkeuring waren niet in verhouding tot de auto. Omdat ik snel vervoer nodig had, werd ik gewezen op de SEAT Ibiza Flex. Een goede complete auto voor een scherp tarief, eenvoudig online te bestellen!"

- Dhr. Van der Geest

"Mijn huidige private-lease auto ging uit de lease, dus ik was opzoek naar iets nieuws en groters. Daarom heb ik voor de SEAT Ibiza gekozen. Met een super simpel proces kon ik snel in mijn nieuwe auto rijden!"
 

- Dhr. Mulder

 

"Beste lezers,
Sinds kort heb ik de SEAT ibiza flex online besteld. Het is een leuke en sportieve auto met vele opties. Het besteltraject werkt snel en eenvoudig, een echte aanrader! Voor mensen die nog twijfelen maak een proefritje! Eenmaal besteld kun je zelf de leverdatum en plaats doorgeven. Dan is het alleen nog maar dagen aftellen. De service die bij seat wordt verleend is super. Alle vragen die ik had werden meteen correct beantwoord!"

- Dhr. Hintzen

Klantreview SEAT Ibiza Flex 2