Reviews

Wat vinden
de experts?

  • Ontdek wat de media
  • van de Ibiza vinden
  • in hun reviews

Lees de reviews:

Logo van AutoWeek

Autoweek

"De huidige generatie Ibiza bevalt ons een stuk beter dan zijn voorganger. Seat onderkent duidelijk dat er weinig mis was met de auto, want bij de facelift zijn het vooral de optische zaken die zijn aangepakt."

Bekijk de video
Autoreview logo

Auto review

"We snappen Seat best een beetje: de Seat Ibiza rijdt alsof-ie geen facelift heeft gehad, maar volledig nieuw is. Het onderstel is comfortabel, de stoelen zitten prima, het geluidsniveau van motor, band en wind is acceptabel."

Lees het volledige artikel
Logo van Manners Magazine

Manners Magazine

"Maar het interieur is niet het enige reden waarom je de nieuwe Seat Ibiza kunt aanschaffen. Ook qua veiligheid zijn er flinke stappen gezet. Zo beschikt de auto optioneel over nieuwe systemen als Travel Assist."

Lees het volledige artikel

Bekijk de video:

AutoWeek test de nieuwe SEAT Ibiza uitvoerig. Van het exterieur tot het interieur en van alle technologie tot de wegligging: in deze review komt alles aan bod. Één ding is zeker: de huidige generatie Ibiza bevalt Autoweek een stuk beter dan zijn voorganger.

;
Autoweek
Maak 'm eigen

Configureer jouw Ibiza

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de SEAT Ibiza? De Ibiza is standaard uitgerust met Mediasysteem met 8.25'' touchscreen, Lane Assist en LED verlichting. Zo wordt iedere rit een feestje. Waar wacht je nog op? Stel 'm samen.

Design van de SEAT Ibiza

Stilstaan? Alleen als het moet

De eerste indruk is het belangrijkst. Daarom hebben we in het design extra veel tijd gestoken. En dat zie je terug, bijvoorbeeld in de scherpe lijnen en elegante rondingen. De velgen zijn in een compleet nieuw jasje gestoken: dat zorgt voor strakke looks. Stap in en rijd weg - want stilstaan, dat doet de Ibiza alleen als het écht moet.

SEAT contact