Reviews

Wat vinden
de experts?

  • Ontdek wat de media
  • van de Ibiza vinden
  • in hun reviews
Vanafprijs 17.950 ** Private Lease vanaf 279 * Bijtelling vanaf 117 ***p/m Garantie 4 jaar
Seat Ibiza

Lees de reviews:

AutoZine

Autozine

"Dankzij een toegenomen spoorbreedte, grotere wielmaat, lager zwaartepunt en een 20% sterker chassis is het weggedrag met sprongen vooruit gegaan. De Ibiza voelt solide en stabiel, alsof het een veel grotere auto is."

 

Lees het volledige artikel
Autorai

AutoRAI

"Wij vonden stand sport het fijnst, ook omdat je dan een rijgedrag krijgt dat bij deze auto past. Een pittig reagerende motor, die trouwens opvallend zuinig is met een testverbruik van gemiddeld 1 op 19!"

 

Lees het volledige artikel
Rijtesten

Rijtesten

"De combinatie tussen het goed uitgebalanceerd onderstel, de directe besturing en de heerlijke aandrijflijn - in dit geval een 1.0 TSI met 115 pk, gekoppeld aan de 7-traps DSG-automaat - maken de auto tot een echt scheurijzer."

 

Lees het volledige artikel

Bekijk de video's:

AutoWeek dubbeltest

In de dubbeltest zet AutoWeek twee auto's naast elkaar. Deze keer de eer aan de SEAT Ibiza, die de autokenners vergelijken met de Volkswagen Polo. Bekijk het oordeel in de video.

;

AutoWeek rijtest

AutoWeek test de SEAT Ibiza uitvoerig. Van het exterieur tot en interieur en van alle technologie tot de wegligging: in deze review komt alles aan bod.

;

ANWB rijtest

In de rijtest van de ANWB komt de SEAT Ibiza goed uit de verf. En dat kan ook niet anders, met meer ruimte, meer tech en meer connectiviteit.

;
Autoweek
Autoweek
ANWB
Maak 'm eigen

Configureer jouw Ibiza

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de nieuwe SEAT Ibiza? Welke velgen, kleuren, opties, accessoires en interieurs je kunt kiezen? Stel dan jouw eigen Ibiza samen in de configurator.

Seat Ibiza


Meer weten over de Ibiza?

De eerste indruk is het belangrijkst. Daarom hebben we in het design van de Ibiza extra veel tijd gestoken. En dat zie je terug.

Ga naar Design >