Ibiza

Style Business Intense Plus

Stel 'm samen
Prijs v.a. 20.050 * Brandstofverbruik v.a. 4.7 l/100 km Bijtelling v.a. 22 %
  • Voor wie kiezen een crime is, hebben we goed nieuws: onze Business Intense Plus uitvoeringen hebben standaard alle features die rijden leuker en relaxter maken.

  • Met standaard LED-verlichting zie jij alles en iedereen om je heen - en word je gegarandeerd nagekeken.

  • Met de Virtual Cockpit heb jij de touwtjes in handen. Of je nu de tellers wilt zien of de veiligheidssystemen, je stemt 'm volledig af op jouw smaak.

  • Op je nieuwe SEAT krijg je standaard 4 jaar garantie. Voor reparaties of onderhoud staat je SEAT-dealer dus altijd voor je klaar.

Ibiza Style Business Intense Plus

Kiezen? Kies gewoon alles

Keuzestress is verleden tijd met de Ibiza Style Business Intense Plus. We hebben 'm namelijk zo rijk uitgerust, dat je helemaal niet meer hoeft te kiezen. Met standaard features als LED-verlichting en een Virtual Cockpit wordt elke rit comfortabel en veilig. Makkelijker kunnen we het niet maken.

De features op een rijtje

Full LED-koplampen

Onze Full LED-verlichting is niet alleen mooi, maar ook heel veilig. Want reken maar dat je gezien wordt met deze lichten op je auto. Extra handig als 's avonds op pad gaat, want ook je eigen zicht gaat er aanzienlijk op vooruit.

Virtual cockpit

In de Virtual Cockpit ben jij de baas. De tellers weergeven? Dat kan. Liever de veiligheidssystemen? Zo geregeld. Het display stem je volledig af op jouw smaak.

Winter pack

Met het Winter pack heeft je auto licht- en regensensoren en verwarmbare voorstoelen, voorruit en buitenspiegels. Een welkome aanvulling tijdens een gure winterdag of een frisse zomerochtend.

Ibiza FR Business Intense Plus

Voor een sportieve touch

Wil jij naast een complete uitrusting ook een flinke dosis sportiviteit? Dan is de Ibiza FR Business Intense Plus iets voor jou. Net zo volledig, maar dan nét wat stoerder.