Veiligheid en technologie

De kracht van verandering

De Mii electric is ontwikkeld voor de doorzetters en de denkers. Voor degenen die alles uit hun leven willen halen.

SEAT apps

Blijf connected.

De SEAT DriveMii app en de SEAT CONNECT app helpen jou in controle te blijven. Denk bijvoorbeeld aan navigatie en bediening van de auto op afstand.

Technologie voor comfort

Het is jouw reis. Geniet ervan.

Elektrisch rijden is comfortabel. Weinig geluid, weinig moeite. De Mii electric biedt nog meer comfort.

Automatisch airconditioning

De automatisch airconditioning houdt de temperatuur binnen in de auto op een door jou gekozen setting. Geen gedoe met ventilatie-snelheden. 20 graden is 20 graden, ook al is het buiten -10, of 35 graden. 

Verwarmbare voorruit

De verwarmbare voorruit zorgt snel voor een ijsvrije voorruit zonder te krabben. Je kunt zelfs via de app de voorruit verwarming vast activeren, zodat de voorruit ijsvrij is wanneer je wegrijdt. Scheelt stroom, en zelf krabben.

Verwarmbare voorstoelen

Jouw beste vriend tijdens die heerlijk koude winterdagen. De verwarmbare voorstoelen zijn snel op temperatuur en op verschillende standen in te stellen. Standaard op de Mii electric Plus.

Technologie voor veiligheid

Veilig ontdekken

Elektrisch rijden is voor veel mensen nieuw. Daarom kun je alle hulp gebruiken, terwijl je geniet van het rijden en ontdekt hoe fijn het is.

Rijstrookbehoud-assistent

De rijstrookbehoudassistent houdt jouw rijstrook in de gaten en corrigeert het stuur heel lichtjes zodat jij altijd binnen de lijnen blijft. Gebruik het knipperlicht om Lane Assist tijdelijk te deactiveren, zodat je comfortabel en gemakkelijk jouw voorligger kan inhalen. 

Verkeersbord-herkenning

De SEAT Mii je een handje bij het opletten. De verkeersbord-herkenning laat jou altijd weten wat de maximum snelheid is van de weg waar op je momenteel rijdt. Wel zo veilig.

Parkeersensoren achter

Omdat de Mii electric een kleine stadsauto is, wil jij je natuurlijk in de krapste parkeerplekjes wurmen. Gelukkig helpt de Mii een handje met behulp van de parkeersensoren achter. De afstand tot het object achter de auto wordt door middel van piepjes aangegeven.

Meer weten over de Mii electric?