Reserveer nu de Mii electric

Rijd 'm als eerste

Reserveer 'm nu

Onze allereerste elektrische SEAT komt eraan: de Mii electric. En jij kunt ‘m als een van de eersten bestellen én rijden! Je hebt namelijk nu al de kans om jouw productieplek te reserveren. Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

 

Van reserveren tot rijden

Reserveer jouw Mii electric

Kies je dealer en laat je gegevens achter om jouw productieplek te reserveren. Om alle enthousiastelingen een kans te geven, betaal je een reserveringsbedrag van €250. Maar geen zorgen. Want als je besluit om je reservering te annuleren, krijg je het bedrag gewoon terug. Ook als je jouw Mii electric definitief hebt besteld, krijg je het geld terug.

seat mii electric

Stel jouw Mii electric samen en bestel 'm

Zodra we alle ins en outs van de Mii electric weten, kan jij hem gaan configureren en bestellen. Je krijgt vanzelf een seintje wanneer het zover is. Dan kan de voorpret pas écht beginnen.

seat mii electric

Rijd erin weg

Begin 2020 rolt jouw eigen Mii electric van de band af. En zodra hij bij jouw dealer is afgeleverd, kan jij erin wegrijden.

seat mii electric
seat mii electric
seat mii electric
seat mii electric

3x waarom jij de Mii electric moet reserveren

1. Je rijdt de allereerste elektrische SEAT en bestelt als één van de eersten!  
Nieuwe aandrijving, nieuwe accu's, nieuwe uitvoeringen en nieuwe features. Alles nieuw dus. En jij kunt er als eerste in rijden.
Als je nu reserveert, heb je één van de eerste plekken in het productieproces te pakken.

2. Je draagt bij aan een beter milieu
Vergeet uitlaatgassen! Dankzij de elektrische aandrijving heb je helemaal geen slechte uitstoot meer.

3. Profiteer van 4% bijtelling
Rijd je zakelijk? Dan betaal je slechts 4%* bijtelling voor de Mii electric. En aangezien hij al heel voordelig geprijsd is, rijd je voor slechts een paar tientjes per maand rond in een volledig elektrische auto. 

 

*In 2020 wordt de bijtelling 8%.

Hoe reserveer je die van jou?

Wil jij een productieplek reserveren, vul dan alle benodigde gegevens in en kies je dealer. Als er nog plekken beschikbaar zijn, kun je jouw reservering compleet maken. Je ontvangt dan een mail met inloggegevens voor jouw persoonlijke omgeving. Hierin kun je het reserveringsbedrag van € 250 voldoen. Zodra je dit hebt gedaan, is je reservering compleet! Geen zorgen. Besluit je om de Mii electric uiteindelijk toch niet te bestellen? Dan krijg je het reserveringsbedrag gewoon terug. Net als wanneer je hem wél bestelt. Ga je de auto zakelijk rijden, overleg dan met je werkgever hoe je het beste kunt reserveren.

 

Reserveer direct   Lees de voorwaarden

 

fullbleed SEAT mii electric

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van de Mii electric?
Wat is de prijs van de Mii electric?
De exacte specificaties en prijzen worden voor de marktintroductie bekend gemaakt. Naar verwachting is de nieuwe Mii Electric begin februari 2020 beschikbaar bij de dealer.
Vanaf wanneer kan ik de Mii electric bestellen?
Vanaf wanneer kan ik de Mii electric bestellen?

De nieuwe Mii electric wordt begin 2020 verwacht bij de dealer. Reserveer nu jouw Mii electric en we laten je weten wanneer jouw Mii electric bij je dealer beschikbaar is.

Welke voordelen heb ik als ik de Mii electric reserveer?
Welke voordelen heb ik als ik de Mii electric reserveer?

Als je de Mii electric reserveert, ben je een van de eersten die de auto kan bestellen. Een reservering betekent dus dat je voorrang hebt op een productieplek. Omdat wij bij de daadwerkelijke aflevering van de auto afhankelijk zijn van SEAT SA, biedt de reservering geen garantie op voorrang bij levering. Via dit formulier krijg je een bericht wanneer reserveren mogelijk is.