Voorwaarden van reservering

Alles wat je moet weten

Mii Electric

De volgende voorwaarden van Pon’s Automobielhandel B.V. (hierna: SEAT Nederland), gelden voor het reserveren van een productieplek van een SEAT Mii electric.

1. Algemeen

SEAT ontwikkelt een volledig elektrische auto hierna genoemd “SEAT Mii electic”. De prijzen,actieradius, opties, technische specificaties en leveringstermijn zijn momenteel nog niet bekend. Vanwege de grote belangstelling naar deze volledig elektrische SEAT, krijg je de mogelijkheid om een productieplek te reserveren. Met jouw reservering krijg je voorrang bij het configureren en bestellen van de SEAT Mii electric bij een officiële SEAT dealer in Nederland.

2. Geldigheid

Jouw online reservering is pas geldig als je na het registreren het reserveringsbedrag van € 250,- hebt voldaan.

3. Reserveren en bestellen

Een reservering geeft je voorrang bij het configureren en bestellen van je SEAT Mii electric bij jouw officiële SEAT dealer, maar is op zichzelf geen aankoop of bestelling. Op het moment dat de verkoopstart van de SEAT Mii electric bekend is, word je uitgenodigd om bij jouw SEAT dealer je SEAT Mii electric samen te stellen. Je ontvangt vervolgens een offerte met daarop onder meer de prijs, de specificaties, de door jou gekozen opties en accessoires en indicatieve leveringstermijn. De dealer zal na jouw goedkeuring de bestelling plaatsen bij SEAT SE. Omdat de effectieve aflevering van de bestelde SEAT Mii electric afhankelijk is van de productieplanning van SEAT SE en van de door jou gekozen configuratie, biedt deze reservering geen recht op voorrang bij levering.

4. Annulering en restitutie reserveringsbedrag

Je kunt je gemaakte reservering online annuleren via het online portaal waar je je hebt geregistreerd. Na annulering ontvang je jouw volledige reserveringsbedrag (€ 250,-) binnen 10 werkdagen terug. In de volgende gevallen ontvang je het volledige reserveringsbedrag automatisch en zonder schadeloosstelling of rentevergoeding terug:

  • Indien je een bestelling plaatst voor de SEAT Mii electric, krijg je het volledige reserveringsbedrag binnen 10 werkdagen na de besteldatum terug.
  • Als je niet binnen 6 weken na de officiële verkoopstart een bestelling bij jouw SEAT dealer hebt geplaatst.

Terugbetaling van het reserveringsbedrag vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee het bedrag is overgemaakt.

5. Varia

Per persoon kan slechts één reservering worden gemaakt. De reservering is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Reserveringen kunnen slechts worden gemaakt door personen die 18 jaar of ouder zijn. Deze reservering is exclusief bestemd voor eindgebruikers. De gekozen dealer is de leverende dealer en indien hiervan wordt afgeweken, vervalt de reservering. SEAT Nederland en de door jou gekozen dealer behouden zich het recht voor om je reservering te weigeren of te annuleren, bijvoorbeeld in het geval dat de eindgebruiker niet de eigenaar wordt van de auto. De prijzen, actieradius, opties, technische specificaties en leveringstermijn van de SEAT Mii electric zijn momenteel nog niet bekend. Wij zullen je hierover informeren zodra deze specificaties bekend zijn. SEAT Nederland en haar dealers zullen jouw persoonsgegevens (met name je e-mailadres en telefoonnummer) gebruiken voor onder meer marketingdoeleinden die verband houden met je reservering. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement van SEAT Nederland.

De reservering is onderworpen aan het Nederlandse recht. Geschillen hierover zullen uitsluitend aan de Rechtbank Midden-Nederland (Locatie Utrecht) worden voorgelegd.