De kracht van verandering.

Veiligheid en technologie

  • De Mii electric is ontwikkeld voor de doorzetters
  • en de denkers. Voor degenen die onstuitbaar
  • zijn en alles uit hun leven willen halen.
SEAT apps

Blijf connected.

De SEAT DriveMii app en de SEAT CONNECT app helpen jou in controle te blijven. Denk bijvoorbeeld aan navigatie en bediening van de auto op afstand.

DriveMii App

Met de SEAT DriveMii App verander je jouw smartphone in het infotainmentsysteem van jouw Mii electric. Je verbind jouw smartphone via bluetooth met jouw Mii electric. Je kunt dan de radio bedienen, navigeren, de status van jouw auto bekijken, de efficiëntie van jouw rijgedrag inzien én leren hoe te verbeteren, hands-free bellen, laadstatus bekijken en de binnentemperatuur op afstand regelen. Wanneer je het interieur voorverwarmd als de auto nog aan de lader staat, bespaar je energie en vergroot je jouw actieradius.

SEAT CONNECT

Met SEAT CONNECT, standaard op de Mii electric, sta jij altijd en overal in verbinding met jouw SEAT. Je kunt op afstand informatie inzien én functies bedienen, zoals jouw laatste parkeerlocatie zien, of je 'm op slot hebt gedaan en hoe ver je nog kunt rijden tot je moet tanken of laden. Je kunt zelfs op afstand het interieur voorverwarmen of een timer zetten voor wanneer jij wilt vertrekken. Activeer nu jouw eSIM om gebruik te maken van SEAT CONNECT.

Activeer jouw eSIM
Technologie voor comfort

Het is jouw reis. Geniet ervan.

Elektrisch rijden is comfortabel. Weinig geluid, weinig moeite. De Mii electric biedt nog meer comfort.

Automatische airconditioning

De automatische airconditioning houdt de temperatuur binnen in de auto op een door jou gekozen setting. Geen gedoe met ventilatie- of temperatuur instellingen. 20 graden is 20 graden, ook al is het buiten -10, of 35 graden. 

Verwarmbare voorstoelen

Jouw beste vriend tijdens die heerlijk koude winterdagen. De verwarmbare sportstoelen vóór worden snel op temperatuur gebracht en zijn op verschillende standen in te stellen. Standaard op de Mii electric Plus.

Verwarmbare voorruit

De verwarmbare voorruit zorgt snel voor een ijsvrije voorruit zonder te krabben. Je kunt ook via de app de interieurverwarming vast activeren, zodat het interieur lekker warm is wanneer je wegrijdt..

Technologie voor veiligheid

Veilig ontdekken

Elektrisch rijden is voor veel mensen nieuw. Daarom kun je alle hulp gebruiken, terwijl je geniet van het rijden en ontdekt hoe fijn het is.

Rijstrookbehoud-assistent

De rijstrookbehoudassistent houdt jouw rijstrook in de gaten en corrigeert het stuur heel lichtjes zodat jij altijd binnen de lijnen blijft. Gebruik het knipperlicht om Lane Assist tijdelijk te deactiveren, zodat je comfortabel en gemakkelijk jouw voorligger kan inhalen. 

Parkeersensoren achter

Omdat de Mii electric een kleine stadsauto is, wil jij je natuurlijk in de krapste parkeerplekjes wurmen. Gelukkig helpt de Mii een handje met behulp van de parkeersensoren achter. De afstand tot het object achter de auto wordt door middel van piepjes aangegeven.

Verkeersbord-herkenning

De SEAT Mii je een handje bij het opletten. De verkeersbord-herkenning laat jou altijd weten wat de maximum snelheid is van de weg waar op je momenteel rijdt. Wel zo veilig en handig. Zeg maar doei tegen alle snelheidsboetes.Meer weten over de Mii electric?

Je Mii electric vanbinnen en vanbuiten leren kennen? Wij zetten de cijfers op een rij.

Ga naar Specificaties >