Reviews

Wat vinden
de experts?

  • De nieuwe Ateca voelt vertrouwd
  • als vanouds, maar beter en moderner.
  • Bekijk zelf de video's en lees de reviews.
SEAT Ateca reviews

Bekijk de video's:

Autoweek review

Autoweek nam de nieuwe Ateca mee en was onder de indruk van de ergonomie, het comfort en de rij-eigenschappen. Ook het vernieuwde uiterlijk en de nieuwe gadgets zijn een groot pluspunt. Bekijk zelf de video hiernaast.

;

Alles wat je moet weten over de nieuwe Ateca

Autorai ging op pad met de nieuwe Ateca FR. Het nieuwe exterieurdesign, de motorisering, het vernieuwde en ruime interieur, en de uitgebreide veiligheidstechnologie komen allemaal aan bod. Bekijk de video hiernaast.

;

Autovisie review

Autovisie heeft ook gereden in de nieuwe SEAT Ateca. Het comfort van de stoelen en de zitpositie, de interieurruimte en de ergonomie zijn zoals vanouds erg goed, net als de rij-eigenschappen. Bekijk de video hiernaast.
;
Autoweek
Autorai.nl logo
Autovisie

Lees de reviews:

Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad

"Ook al is hij nieuw, je trekt hem aan als een oude jas. De instap is gemakkelijk en je zit wat hoger dan in de gemiddelde hatchback, toch is de auto lekker compact en vlot, zeker met de 150 pk sterke TSI-motor."

 

Lees het volledige artikel
Autowereld.nl logo

Autowereld

"Met het adaptieve onderstel in de sportstand is het net alsof je in een compacte hatchback rijdt – lekker strak, zonder al te veel overhelneigingen, maar nog altijd comfortabel genoeg."

 

Lees het volledige artikel
AutoZine

Autozine

"De bestuurders-assistenten zijn merkbaar slimmer geworden. De Ateca stuurt, remt en accelereert soepeler wanneer de bestuurder om assistentie vraagt. Tegelijkertijd is de elektronica alerter in echte noodgevallen."

Lees het volledige artikel
Maak 'm eigen

Stel nu jouw nieuwe Ateca samen

Met 12 velgen, 10 kleuren en 8 interieurs om uit te kiezen, kun jij jouw nieuwe Ateca helemaal naar eigen wens samenstellen. Bovendien krijg je nu tijdelijk de Business Intense upgrade helemaal gratis (t.w.v. maximaal € 3.516).

Nieuwe SEAT Ateca design evolutie

Meer weten over de nieuwe Ateca?

De nieuwe SEAT Ateca scoort met z’n nieuwe looks, maar ook zeker met de aantrekkelijke bijtelling. Ontdek alles over zakelijk rijden.

Ga naar Zakelijk >