De nieuwe SEAT

Tarraco FR

Blijf op de hoogte
Vanafprijs 40.990 * Bijtelling € 275 per maand
Tarraco FR PHEV
Tarraco FR

Klaar voor de rit van je leven?

De nieuwe SEAT Tarraco FR; onze grootste SUV, in een trainingspak. De ruimte, het gemak én de luxe van de Tarraco is bij de Tarraco FR gecombineerd met het dynamische en sportieve FR-uiterlijk. Dit geeft de Tarraco FR een geheel andere uitstraling en een compleet nieuwe dimensie: bredere wielkasten, de 19 inch FR lichtmetalen velgen, een sportieve achterspoiler en donker uitgevoerde dakrails, raam- en grilleomlijstingen en buitenspiegelkappen.

Imponerend front

Een Tarraco FR in je binnenspiegel? Je herkent 'm aan de FR voorbumper en de FR grille.
Tarraco FR details voorkant

19 inch Exclusive

Standaard op de Tarraco FR: deze 19 inch Exclusive FR wielen. Maar, wil je wat extra's? Kies dan voor de optionele 20 inch Supreme FR wielen.

Tarraco FR 19 inch velgen

Serieus achterwerk

Niet alleen het front is te herkennen als FR, ook de achterkant herken je aan de grotere spoiler, de diffuser en de FR badge op de achterklep.
Tarraco FR details achterkant

Donkere exterieur accenten

Naast het FR-uiterlijk, is de FR ook te herkennen aan de donkere exterieur accenten: de spiegelkappen, grille- en raamomlijsting, dakreling en diffuser hebben een donkere kleur.
Tarraco FR exterieur details

Sportief, door en door.

Ook van binnen is de Tarraco FR sportief gekleed: het interieur van de Tarraco FR is onder andere voorzien van elektrisch verstelbare kuipstoelen met geheugenfunctie, aluminium pedalen, een nieuw sportstuurwiel met FR-logo en een 9,2 inch infotainmentsysteem. Met zijn speciaal afgestemde sportonderstel biedt hij de kenmerkende FR-rijdynamiek. Prijzen voor de Tarraco FR beginnen bij € 40.990* of vanaf €275* netto bijtelling per maand, voor de handgeschakelde 1.5 TSI met 110kW/150pk. 

Tarraco FR interieur

Multifunctioneel sportstuurwiel

Het multifunctionele sportstuur in de Tarraco FR ligt perfect in de hand en zorgt voor dat beetje extra connectie met de auto.
Tarraco FR sportstuur

Sportstoelen

De extra sportieve kuipstoelen in de Tarraco FR zorgen ervoor dat je in élk bocht, onder elke omstandigheid, stevig in de stoel blijft zitten. Daarnaast ziet het er ook gewoon stoer uit. 
Tarraco FR sportstoelen

Sportpedalen

De aluminium sportpedalen in de Tarraco FR geven net dat beetje extra gevoel van sportiviteit mee. 
Tarraco FR Sportpedalen

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control op de Tarraco FR is standaard. Stel 'm in en de auto houdt zelf voldoende afstand. 
Tarraco FR adaptive cruise control

Bekijk de Tarraco FR

 
 
 
 
 
Tarraco FR voorkant
Tarraco FR achterkant
Tarraco FR dashboard
Tarraco FR sportstoelen
Tarraco FR leer
*) De vermelde prijzen zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Netto bijtelling o.b.v. bruto inkomen van €55.000 per jaar, zonder gevolgen heffingskortingen en fiscale waarde € 40.120. Voor meer informatie over prijzen, zie de algemene verkoopinformatie.