SEAT Tarraco

FR PHEV

  • Elektrisch bereik: meer dan 50 km*
  • Uitstoot: minder dan 50 g/km*
  • Gecombineerd vermogen: 180 kW / 245 pk
Blijf op de hoogte
  • Ons beste staaltje techniek: top-of-the line prestaties met optimaal comfort en een luxeuze look.

  • Je ontvangt standaard 4 jaar fabrieksgarantie op je nieuwe Tarraco.

 

Het gamma van de Tarraco wordt uitgebreid. En hoe. De Tarraco FR PHEV is de eerste plug-in hybride van SEAT en gelijk de meest krachtige én zuinige. De CO₂ uitstoot ligt onder de 50 g/km* gemeten volgens de officiële WLTP-testcyclus. Ook kun je meer dan 50 kilometer* puur elektrisch rijden, én snel je in 7,4 seconden naar de 100 km/h. Deze efficiënte Tarraco brengt je het beste van twee werelden; de enorme zee aan ruimte die je gewend bent van de Tarraco, en de kracht en milieuvriendelijkheid die gepaard gaan met elektrisch en hybride rijden.

 

De 1.4 TSI is gekoppeld aan een 85 kW sterke elektromotor. Met een gecombineerd vermogen van 245 pk en 400 nm koppel kom je niks tekort. Ook niet in uitrusting. De FR-design bumpers, brede wielkasten en 19 inch velgen zorgen voor een sportief uiterlijk. In het interieur zijn onder andere elektrisch verstelbare sportstoelen (met memoryfunctie voor de bestuurder), een 9.2 inch touchscreen en een multifunctioneel sport stuurwiel te vinden. In september is de Tarraco FR PHEV onthuld op de IAA in Frankfurt, en eind 2020 verkrijgbaar.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je dan in voor de SEAT Elektrisch Rijden nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte omtrent alle ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden bij SEAT, waaronder de Tarraco FR PHEV. Geen zorgen, we zullen je niet spammen.

Schrijf je in!

Ontdek de Tarraco FR PHEV

FR Design

De Tarraco FR PHEV onderscheid zich door middel van FR design bumpers en een sportieve grille. Ook prijkt er trots een FR logo op de achterklep.

19 inch velgen

De nieuwe 19 inch lichtmetalen velgen maken de Tarraco FR PHEV helemaal af.

Dakspoiler

Ook de dakspoiler is een FR Design element en benadrukt de sportiviteit.

Verbrede wielkasten

De Tarraco FR PHEV heeft bredere wielkasten, door middel van kunststof wielbogen. Deze zorgen niet alleen voor een sportiever gevoel, maar benadrukken ook de robuustheid. 

Coast to coast light

De achterlichten zijn verbonden middels een strip in het midden. Deze strip licht bij de Tarraco FR PHEV ook op. 

Laden

Als Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) kan de Tarraco FR PHEV opgeladen worden door middel van een stekker.

1.4 TSI Benzinemotor

Het aandrijfsysteem bestaat uit een 1,4-liter TSI benzinemotor met 110 kW/150 pk, gekoppeld aan een elektromotor. Het gecombineerde vermogen bedraagt 180 kW/245 pk, bij een maximumkoppel van 400 Nm. Daarmee bereikt de plug-in hybrideversie van de Tarraco een topsnelheid van 217 km/u* en accelereert de grote SUV in slechts 7,4 seconden* naar 100 km/u.

Media System Plus met 9.2 inch scherm

In de Tarraco FR PHEV meet het infotainmentsysteem wel 9.2 inch, 1.2 inch groter dan in de Style en Xcellence. 

Sport stuurwiel

Het nieuwe, multifunctionele sportstuurwiel ziet er niet alleen goed uit, maar het ligt ook perfect in de hand. 

Sportstoelen

De sportstoelen in de Tarraco FR PHEV zorgen ervoor dat je in elke bocht comfortabel en stevig op je plek gehouden wordt.

Virtual Cockpit

Het standaard Virtual Cockpit prijkt achter het sporstuurwiel. Dit digitale instrumentenpaneel kun je geheel naar wens instellen.

Elektromotor

De benzinemotor is gekoppeld aan een 85 kW/116 pk sterke elektromotor en een 13 kWh lithium-ion accu. Puur elektrisch heeft de Tarraco FR PHEV een range van meer dan 50 kilometer*, waarbij de uitlaatemissies tot nul worden gereduceerd. De uitstoot ligt gemiddeld onder de 50 g/km* gemeten volgens de officiële WLTP-testcyclus. Ook kunnen de benzinemotor en de elektromotor worden gecombineerd voor sportieve prestaties.

Bekijk de Tarraco FR PHEV

 
 
 
 
 
 
 
 
* Alle technische gegevens van de SEAT Tarraco PHEV en Tarraco FR zijn voorlopig en kunnen worden herzien.