Leusden,
25
januari
2019
|
16:47
Europe/Amsterdam

Ames Auto Casa beste SEAT-dealer van Nederland

Ames Auto Casa beste SEAT-dealer van Nederland

  • Maarten Janssen, directeur SEAT Nederland, reikt ‘Best Dealer Award’ uit
  • Inzet, motivatie en focus op klanttevredenheid basis voor succes

SEAT heeft Ames Auto Casa uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. De Dordtse dealer ontving deze gerenommeerde onderscheiding uit handen van Maarten Janssen, directeur van SEAT Nederland, vanwege de uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid, sales en aftersales. Ames Auto Casa won de award ook al in 2015.

De uitreiking van de jaarlijkse ‘Best Dealer Award’ vond deze week plaats in Utrecht tijdens de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst voor de Nederlandse SEAT-dealerorganisatie. Leen de Koning en Kees Peels, de directieleden van Ames Auto Casa, zijn zeer content met de prestigieuze prijs. “Het succes van het bedrijf is gebaseerd op de inzet, motivatie en focus van onze medewerkers om de klanten optimaal van dienst te zijn,” aldus Leen de Koning. Volgens Kees Peels “combineert Ames Auto Casa een goede verkoopprestatie met een zeer hoge klantentevredenheid. Dat is in onze branche een cruciale factor.”

Inspireren en stimuleren

De ‘Best Dealer Award’ is een onderscheiding die in het leven is geroepen door de importeur van SEAT. De award is bedoeld om SEAT-dealers nog meer te inspireren en te stimuleren om topprestaties te leveren. Voor de toekenning van de ‘Best Dealer Award’ worden alle dealers in Nederland gedurende een periode van een jaar op een groot aantal criteria getoetst. Daarbij speelt niet alleen het aantal verkochte auto’s, onderdelen en accessoires een rol, maar worden de dealers ook beoordeeld op zaken als klanttevredenheid op het gebied van sales en aftersales, marketing, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf.

Uit de laatste drie genomineerde SEAT-dealerbedrijven werd Ames Auto Casa in Dordrecht als winnaar gekozen, een prestatie die het dealerbedrijf in 2015 ook al te beurt viel. Ook de Hoogste Opkomstindex award kwam voor rekening van Ames Auto Casa. Ook Autobedrijf Thur viel bij de uitreiking in de prijzen als beste SEAT SUV-dealer van 2018.

Ames Auto Casa

Ames, het familiebedrijf waar SEAT-dealer Ames Auto Casa onder valt, heeft meer dan honderd jaar historie. Door mee te gaan met de tijd en klanten op nummer één te zetten, is Ames uitgegroeid tot een van de grootste dealerorganisaties van Nederland.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.