Leusden,
23
januari
2020
|
15:10
Europe/Amsterdam

Ames Auto Casa voor 2e jaar op rij beste SEAT-dealer van Nederland

Ames Auto Casa opnieuw beste SEAT-dealer

  • Maarten Janssen, directeur SEAT Nederland, reikt ‘SEAT-dealer van het jaar 2020’ award uit
  • Ames Auto Casa schenkt cheque aan Stichting MBO

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ‘SEAT-dealer van het jaar’ award is Ames Auto Casa opnieuw uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Daarmee won het autobedrijf uit Dordrecht deze gerenommeerde onderscheiding voor het tweede jaar op rij. De uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en sales werden door Maarten Janssen, directeur van SEAT Nederland, beloond met het overhandigen van de award.

De uitreiking van de ‘SEAT-dealer van het Jaar 2020’ award vond deze week plaats in de voormalige Prodent-fabriek in Amersfoort. Namens Ames Auto Casa nam Leen de Koning, directeur van de Dordtse SEAT-dealer, de onderscheiding voor het tweede achtereenvolgende jaar in ontvangst uit handen van Maarten Janssen. Begin 2015 ontving het dealerbedrijf de onderscheiding ook al, wat het consistente kwaliteits- en serviceniveau van de onderneming en haar medewerkers onderstreept.

Volgens Leen de Koning is het succes van het bedrijf gebaseerd op de inzet, motivatie en focus van de medewerkers om de klanten op de allerbeste manier van dienst te zijn. “Het waarborgen van de beste service is topsport, een prestatie die dagelijks moet worden geleverd,” aldus De Koning. ”Succes hangt aan een zijden draadje; je moet proberen elke dag beter te zijn dan een ander.” 

Support voor Stichting MBO

Naast de ‘SEAT-dealer van het Jaar 2020’ onderscheiding ontving Ames Auto Casa tevens een cheque ter waarde van € 5.000. De SEAT-dealer schonk dat bedrag direct aan Stichting MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) in Dordrecht, waar het dealerbedrijf zich als partner aan verbonden heeft. Stichting MBO brengt zo’n honderd maatschappelijke organisaties en circa zestig bedrijven uit de regio Dordrecht bij elkaar om vraag en aanbod op uiteenlopende gebieden aan elkaar te koppelen.

Strenge criteria

Bij het toekennen van de ‘SEAT-dealer van het Jaar’ award toetst importeur SEAT Nederland alle SEAT-dealers gedurende een periode van twaalf maanden op strenge criteria. Niet alleen verkoopaantallen voor auto’s, onderdelen en accessoires spelen daarbij een rol, maar ook zaken als klanttevredenheid sales & aftersales, marketing, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf. 

Toewijding

“Ames Auto Casa heeft de afgelopen jaren bewezen dat het bedrijf het hoge serviceniveau en de uitstekende verkoopresultaten jaar na jaar kan vasthouden. Daarnaast heeft het team uitmuntende resultaten geboekt op de andere beoordelingsgebieden waarin klanttevredenheid een grote rol speelt. Het is mooi om te zien dat Ames Auto Casa door zijn toewijding voor het merk SEAT zo’n hoog niveau opnieuw heeft weten te continueren. Alle lof hiervoor,” aldus Maarten Janssen.

 

Fotobijschrift

v.l.n.r. Rowin Laureij (Manager Ames Auto Casa), Mariska Wagner (Stichting MBO), Reinier de Koning (Manager VW/SEAT/Skoda), Kees van Netten (voorzitter MBO) en Paul Visser (service manager SEAT)

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.