Leusden,
16
juni
2020
|
18:30
Europe/Amsterdam

CASA SEAT is open!

CASA SEAT is open!

Vandaag heeft SEAT op officiële wijze de nieuwe ‘urban hub’ CASA SEAT in het hart van Barcelona geopend. 

Na de virtuele presentatie op 4 juni opende CASA SEAT vandaag voor het eerst zijn deuren voor het publiek. SEAT-president Carsten Isensee gaf het startschot voor het evenement door te wijzen op het belang van dit nieuwe onderkomen als hoofdkwartier van het bedrijf in het centrum van Barcelona. “CASA SEAT is veel meer dan een eerbetoon aan onze oorsprong. Dit iconische gebouw is ook de plek van waaruit we naar de toekomst kijken; ons hoofdkantoor in het hart van Barcelona, waarvan we verwachten dat het een referentiepunt voor stedelijke mobiliteit zal worden,” verklaarde Isensee tijdens de opening van CASA SEAT.

Politici en andere vooraanstaande personen, zoals de president van CaixaBank, Jordi Gual, de president van FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, de president van Agbar, Ángel Simón, de directeur van Saba, Josep Martínez Vila en dr. Bonaventura Clotet, verkenden CASA SEAT, de nieuwe stedelijke mobiliteitshub van het bedrijf.

CUPRA Formentor: dé auto van FC Barcelona

Tijdens de opening van CASA SEAT maakten Wayne Griffiths en Josep María Bartomeu, de president van FC Barcelona, van de gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat de CUPRA Formentor de officiële auto van FC Barcelona gaat worden. Dit zal de zichtbaarheid van de Formentor en het merk CUPRA bij de wereldwijde fan-community ongetwijfeld verder vergroten. De Formentor wordt het eerste nieuwe, 100% CUPRA-only model dat vanaf dit jaar in de fabriek in Barcelona wordt geproduceerd en eind dit jaar zijn marktintroductie beleeft.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.