Leusden,
26
januari
2017
|
13:48
Europe/Amsterdam

De beste SEAT-dealer van 2017 is… NOORDHOEK Autogroep

  • Dealergroep uit Brabant voor tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste SEAT-dealer
  • Hans Mulder, directeur SEAT Nederland, reikt ‘Best Dealer Award’ uit
  • NOORDHOEK Autogroep: “We willen gewoon de beste zijn!”

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ‘Best Dealer Award’ is NOORDHOEK Autogroep opnieuw uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Daarmee won de Brabantse dealergroep deze gerenommeerde onderscheiding voor het tweede jaar op rij. De uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en sales werden door Hans Mulder, directeur van SEAT Nederland, beloond met het overhandigen van de award.

De uitreiking van de ‘Best Dealer Award’ van SEAT vond gisteravond plaats in Amsterdam. Namens NOORDHOEK Autogroep – met SEAT-vestigingen in Tilburg, Waalwijk, ’s-Hertogenbosch en Oss – nam algemeen directeur Mark Bastiaansen de onderscheiding voor het tweede achtereenvolgende jaar in ontvangst uit handen van Hans Mulder.

Zeer vereerd
Volgens Bastiaansen is het succes van zijn bedrijf gebaseerd op de inzet, motivatie en focus van de medewerkers om de klanten op de allerbeste manier van dienst te zijn. “Daar zijn we met het team de hele dag mee bezig. We willen gewoon de beste zijn. Met alle aandacht voor de klant. Dat doen we door persoonlijk en laagdrempelig te zijn. En door te investeren in mensen, faciliteiten en in de nieuwe merkuitstraling. We zijn dan ook erg blij dat we de SEAT-onderscheiding voor het tweede jaar op rij mogen winnen. Dit hadden we niet verwacht, en juist daarom zijn we zeer vereerd,” aldus Mark Bastiaansen.

Strenge criteria
Bij het toekennen van de ‘Best Dealer Award’ toetst importeur SEAT Nederland alle SEAT-dealers gedurende een periode van twaalf maanden op strenge criteria. Niet alleen verkoopaantallen voor auto’s, onderdelen en accessoires spelen daarbij een rol, maar ook zaken als klanttevredenheid Sales & Aftersales, marketing, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf. In totaal nomineerde SEAT afgelopen jaar tien dealerbedrijven voor de onderscheiding. Uit de laatste drie overgebleven dealers werd NOORDHOEK Autogroep opnieuw tot winnaar gekroond. Eervolle vermeldingen waren er daarnaast voor A-Point SEAT en Ames Auto Casa.

Dedicated
“NOORDHOEK Autogroep heeft afgelopen jaar bewezen dat ze het hoge serviceniveau en de uitstekende verkoopresultaten van het jaar ervoor hebben kunnen vasthouden. Daarnaast hebben ze uitmuntende resultaten geboekt op het gebied van de andere beoordelingsgebieden, waarin klanttevredenheid een grote rol speelt. Het is mooi om te zien dat NOORDHOEK Autogroep door hun dedicated aandacht voor het merk SEAT zo’n hoog niveau opnieuw heeft weten te continueren. Alle lof hiervoor,” aldus Hans Mulder.