Leusden,
08
augustus
2019
|
09:48
Europe/Amsterdam

De voordelen van SEAT Private Lease

De voordelen van SEAT Private Lease

Een SEAT leasen als particulier is met Private Lease zo geregeld. Voor een vast bedrag per maand is het mogelijk om een nieuwe SEAT te rijden, zonder dat dit een grote aanbetaling vereist. Een vast maandbedrag, geen onverwachte kosten, geen grote investering in één keer en geen borg; dat is wel zo makkelijk. Maar er zijn meer redenen waarom je volgende nieuwe auto een SEAT wordt.

Of het om een stadsauto, gezinsauto of SUV gaat: steeds meer particulieren kiezen voor SEAT Private Lease. Dat doen zij natuurlijk niet zo maar; de voordelen zijn legio. Je rijdt de nieuwste, door je zelf samengestelde SEAT voor een vast laag maandbedrag en kunt rekenen op maximale zekerheid. Waar bij een koopauto de verzekering, het onderhoud en de wegenbelasting nog apart moet worden betaald, zijn de kosten bij SEAT Private Lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Klanten kiezen zelf de looptijd van 24, 36 of 48 maanden, het eigen risico en het aantal kilometers dat ze per jaar denken te gaan rijden. Alleen brandstof en bekeuringen zijn nog voor eigen rekening.

Ontzorgen

SEAT Private Lease biedt auto’s aan tegen de scherpste all-in prijs. De SEAT dealer regelt onderhoud en reparaties met de beste monteurs, topservice en originele onderdelen. Pechhulp is standaard bij SEAT Private Lease. Bij persoonlijke omstandigheden - bijvoorbeeld bij baanverlies, arbeidsongeschikt of een scheiding - is het contract kosteloos te beëindigen. En wie minder kilometers heeft gereden dan waarvoor is betaald, krijgt geld terug.

Keurmerk

SEAT Private Lease is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk geeft de garantie dat het contract transparant, helder en eerlijk is. Ook makkelijk: aIs het private lease abonnement is afgelopen, dan levert de klant de SEAT weer in. Of leaset natuurlijk weer een andere, splinternieuwe SEAT.

Bekijk hier het complete aanbod van SEAT Private Lease-modellen.