Leusden,
24
september
2021
|
16:46
Europe/Amsterdam

Extra voordelig onderhoud voor Volkswagen Groep-modellen met ervaring

Vul in voor Respons app

  • 15% voordeel op onderhoud voor modellen van 5 jaar en ouder
  • Economy Service: voordelige onderhoudstarieven bij Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA
  • Audi Lifetime Service: extra gunstige servicekosten voor Audi’s die al wat langer meegaan
Samenvatting

De merken van de Volkswagen Groep bieden vanaf nu extra voordelig onderhoud voor auto’s van vijf jaar en ouder. Met de nieuwe Economy Service geven Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA op modellen vanaf het vijfde levensjaar namelijk 15% voordeel op onderhoudsadviesprijzen plus aanvullende onderhoudswerkzaamheden. Audi doet datzelfde onder het label Audi Lifetime Service.

Onder het label Economy Service (Audi: Audi Lifetime Service) bieden de Volkswagen Groep-merken al langer voordelig onderhoud aan op modellen met levenservaring. Per direct wordt dat voordeel voor auto’s van vijf jaar en ouder echt concreet, in de vorm van een voordeel van 15% op de onderhoudsadviesprijzen én aanvullende werkzaamheden die tijdens de servicebeurt worden uitgevoerd. Klanten die online een werkplaatsafspraak voor het onderhoud aan hun auto inplannen, zien in de online werkplaatsplanner ook direct wat het voordeel voor hen betekent.

Economy Service: voor auto’s die al wat langer meegaan

Met Economy Service (Audi: Audi Lifetime Service) bieden de merken van de Volkswagen Groep klanten de zekerheid dat hun auto geheel volgens de voorschriften en vereisten van de fabrikant wordt onderhouden, door getrainde specialisten en met het juiste gereedschap. Economy Service- en Audi Lifetime Service-onderhoud omvatten een longlife-, grote- of kleine onderhoudsbeurt, alle olie- en (aanvullende) inspectieservices en vervangingen, zoals filters en remvloeistof. Na het voorgeschreven onderhoud ontvangen klanten gratis pechhulp binnen Europa tot aan de volgende onderhoudsbeurt.

4 jaar reparatiegarantie

Voor reparaties maken de Volkswagen Groep-merken altijd gebruik van originele onderdelen van hoogwaardige kwaliteit met een perfecte pasvorm. Om de kwaliteit te onderstrepen geven Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi vanaf heden net als SEAT en ŠKODA vier jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden na een werkplaatsbezoek.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.