Leusden,
26
oktober
2018
|
08:25
Europe/Amsterdam

Gratis BeatsAudio Sound System op Ibiza en Arona met Private Lease

Gratis BeatsAudio Sound System op Ibiza en Arona met Private Lease

  • Geluidskwaliteit op concertzaalniveau dankzij 300 Watt versterker, digitale soundprocessor en zeven speakers.
  • Onbezorgd rijden in een nieuwe SEAT Ibiza en Arona voor een vast all-in bedrag vanaf respectievelijk € 329* en € 379* per maand
  • Optioneel BeatsAudio Sound System voortaan vanaf € 495

Onbezorgd rijden in een nieuwe SEAT Ibiza of Arona voor een vast all-in bedrag per maand krijgt een nieuwe dimensie. Wie nu een nieuwe Ibiza of Arona via SEAT Private Lease gaat rijden, krijgt er tijdelijk gratis het BeatsAudio Sound System bij cadeau. Geniet van loepzuiver geluid zoals de artiest het bedoeld heeft.

De Ibiza en Arona worden uitgerust met het exclusieve BeatsAudio Sound System, dat wordt geroemd om zijn ongekende geluidskwaliteit. Het premium audiosysteem heeft een achtkanaals 300 Watt-versterker, een digitale soundprocessor en zeven speakers; twee tweeters in de A-stijlen, woofers in de voorportieren, breedband-speakers achterin en een in het reservewiel ondergebrachte subwoofer. Die combinatie zorgt voor een intense en perfecte geluidskwaliteit.

Volledig ontzorgd rijden

Dankzij SEAT Private Lease zijn de Ibiza en Arona volledig ontzorgd te rijden voor een vast bedrag per maand. Wegenbelasting, onderhoud, reparatie, allriskverzekering, internationale pechhulp, banden en service bij de dealer zijn altijd inbegrepen, er hoeft alleen nog te worden getankt. Private Lease van SEAT gaat vergezeld van het Keurmerk Private Lease, dat de consument zekerheden biedt die in drie woorden zijn samen te vatten: veilig, verantwoord en vertrouwd.

De SEAT Ibiza inclusief gratis BeatsAudio Sound System is er al vanaf € 329 per maand*, de Arona is via Private Lease te rijden vanaf € 379 per maand*.

Overigens is het BeatsAudio Sound System optioneel ook te bestellen op Ibiza’s en Arona’s die niet via Private Lease worden gereden. Het Sound System, dat in prijs is aangescherpt, is er nu voor € 495.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) SEAT Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door VWPFS. Getoonde vanafprijzen zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Deze actietarieven zijn geldig van 1 oktober ‘18 t/m 20 december ‘18 (datum contractaanvraag) en actietarieven alleen geldig indien VWPFS een getekend contract van de klant retour ontvangen heeft vóór 31 december 2018.