Leusden,
26
september
2016
|
14:26
Europe/Amsterdam

Innovatief: vernieuwend standconcept van SEAT op autoshow van Parijs

  • Bezoekers beleven SEAT en ‘Created in Barcelona’ concept via een 4D-ervaring
  • SEAT onthult Ateca X-Perience in Parijs

SEAT presenteert op de Autosalon van Parijs (1-16 oktober aanstaande, persdagen op 29-30 september) een vernieuwend concept voor zijn stand waar bezoekers het merk op een geheel andere wijze dan gebruikelijk kunnen ervaren.

De Spaanse autofabrikant is in Parijs vertegenwoordigd met een verrassend nieuw standformat bestaande uit twee opvallende ruimten. De persconferentie vindt op 29 en 30 september iedere 30 minuten plaats in een interactief 4D amfitheater. Bij die presentatie wordt gebruikgemaakt van een car configurator met BitBrain-technologie, waarmee de SEAT Ateca kan worden samengesteld op basis van de emoties van de gebruiker. Daarnaast heeft SEAT buiten op het beursterrein een locatie ingericht voor interviews, een perscentrum en een relaxzone, zodat bezoekers het merk ook daar treffen en ervaren.

Gemeenschappelijke waarden
De ‘Created in Barcelona’ filosofie van SEAT wordt in Parijs eveneens prominent belicht, waarbij kwaliteiten als innovatie, technologie en urban design – de waarden die SEAT en de stad Barcelona met elkaar gemeen hebben – extra worden aangezet.

Avontuurlijke vingeroefening
Vanzelfsprekend is in Parijs een belangrijke rol weggelegd voor de Ateca. Op basis van SEAT’s eerste SUV – en direct een succesvolle – presenteert het merk in de Franse hoofdstad de X-Perience, een avontuurlijke offroadversie als vingeroefening om de mogelijkheden van de Ateca-familie en het toekomstige potentieel ervan te onderstrepen.