Leusden,
30
juni
2022
|
17:45
Europe/Amsterdam

Laura Carnicero en Markus Haupt benoemd in Raad van Bestuur van SEAT S.A.

Nieuwe bestuursleden voor SEAT S.A.

  • Laura Carnicero aangesteld als bestuurslid voor ‘Mens & Organisatie’
  • Markus Haupt na elf jaar terug bij SEAT S.A. als bestuurslid voor ‘Productie & Logistiek’
  • Wayne Griffiths versterkt team voor grootste transformatie in historie van SEAT S.A.

Laura Carnicero en Markus Haupt zijn in de Raad van Bestuur van SEAT S.A. benoemd tot nieuwe bestuursleden voor respectievelijk ‘Mens & Organisatie’ en ‘Productie & Logistiek’. Daarmee versterkt de onderneming haar managementteam in lijn met de grootste transformatie in de historie van de organisatie.

Laura Carnicero - momenteel Directeur Personeelszaken bij SEAT S.A. – volgt Xavier Ros op. Ze gaat sturing geven aan de culturele verandering van SEAT S.A., in het licht van de transformatie naar elektrificatie en de groei van CUPRA in de komende jaren. Carnicero start per 1 juli in haar nieuwe functie.

Markus Haupt is momenteel nog president van Volkswagen Navarra en treedt op 1 september in dienst bij SEAT S.A. In zijn nieuwe functie gaat hij de productiesynergieën tussen de fabrieken van de Volkswagen Groep op het Iberisch Schiereiland (Martorell en Pamplona in Spanje, plus Palmela in Portugal) bevorderen.

In-house talent

“Laura is een sterke leider met bewezen ervaring in onze onderneming. Haar benoeming is een erkenning voor haar werk en prestaties en het talent dat we in-house hebben,” aldus Wayne Griffiths, President van SEAT S.A. “Tegelijkertijd is Markus een expert in productie en in processen, en hij kent SEAT zeer goed. Ik ben blij dat hij de uitdaging is aangegaan om onze onderneming te elektrificeren en van Spanje een toekomstige hub voor elektromobiliteit in Europa te maken.”


 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.