Leusden,
20
januari
2020
|
11:05
Europe/Amsterdam

Neem je woonplaats overal mee naartoe

Neem je woonplaats overal mee naartoe

Je zult je woonplaats maar overal mee naartoe kunnen nemen. De inwoners van Tarragona, Ateca en Arona, dragen de drie SUV’s van SEAT op handen.

  • De inwoners van Ateca, Arona en Tarragona hebben een bijzondere band met SEAT
  • Vier van de tien SEATs die op Tenerife worden verkocht, zijn Arona’s

Jesús Féliz woont in Tarragona, is manager van de Tarraco Arena en rijdt een SEAT Tarraco van de zaak. “Prachtig toch, als een auto wordt vernoemd naar de stad waar je woont en het bedrijf waar je werkt?” Toeval was dat echter niet: SEAT liet de naam van zijn grootste SUV door het publiek bepalen. “Tarragona, de Tarraco Arena en Tarraco: die kans laat je niet liggen.” Jesús riep de inwoners van Tarragona op om allemaal te gaan stemmen. Het resultaat is inmiddels bekend.

 

Het nieuws dat SEAT de naam Ateca zou gaan gebruiken, ging bij de inwoners van deze stad als een lopend vuurtje. “In vijf minuten tijd was iedereen op de hoogte”, vertelt burgemeester Ramón Cristóbal. Tal van inwoners kochten een SEAT Ateca omdat deze naar hun woonplaats was vernoemd. En Ateca-kopers uit andere steden, bezochten Ateca vanwege de naam van hun auto.

 

Iranzu Pradas de eerste bewoner van Tenerife die een SEAT Arona kocht. Ze woont 20 kilometer van de Canarische stad. “Na de proefrit heb ik de demo van de dealer gekocht. Ik kon niet wachten om de auto aan mijn familie en vrienden te laten zien”, vertelt Iranzu. Luis Enrique Linares, manager van het lokale dealerbedrijf: “Ruim 40 procent van alle nieuwe auto’s die we verkopen is een SEAT Arona. De auto leent zich bovendien uitstekend voor dit eiland.”

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.