Leusden,
17
mei
2022
|
17:11
Europe/Amsterdam

Net even anders: Unexpected Deals van SEAT

Net even anders: Unexpected Deals van SEAT

  • Unexpected Deals: onverwachte deals voor onverwachte prijzen
  • SEAT Privé Plan voor Ibiza en Arona: zeer scherp financieringsaanbod voor particulieren
  • Limited Edition FR Business van de Leon en Tarraco: aantrekkelijke zakelijke deals
Samenvatting

Onder het motto ‘Beat the Expected’ doet SEAT de dingen graag nét even anders. Daarom zijn er nu de Unexpected Deals. Met onverwacht scherpe financieringsaanbiedingen voor particuliere Ibiza- en Arona-kopers en aantrekkelijke zakelijke deals op de Limited Edition FR Business-versies van de Leon, Leon Sportstourer én Tarraco.

Met het SEAT Privé Plan is de nieuwe SEAT Ibiza nu bijvoorbeeld al te financieren vanaf € 179* per maand en de compacte Arona SUV vanaf € 199* per maand, inclusief SEAT Autoverzekering. Het SEAT Privé Plan biedt volop flexibiliteit: hoe hoger de aanbetaling en de slottermijn, des te lager het vaste maandbedrag. Kopers die het SEAT Privé Plan afsluiten zijn bovendien direct economisch eigenaar van de auto en aan het einde van de looptijd ook juridisch eigenaar. 

Sportief en nét even anders: Limited Edition Leon FR Business

Ook voor zakelijke rijders heeft SEAT Unexpected Deals. Sportiviteit, een complete uitrusting én aantrekkelijke prijzen staan daarbij centraal; een combinatie die tijdelijk is terug te vinden in de Limited Edition Leon FR Business en Leon Sportstourer FR Business. Deze Limited Editions vertrouwen op de rijke uitrusting van de FR - met onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, FR styling-accenten en sportstoelen - én zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met een 10 inch navigatiescherm. Dankzij een voordeel oplopend tot € 2.400 is de Limited Edition Leon FR Business al verkrijgbaar vanaf € 30.250**. 

Groot-zakelijk: Limited Edition Tarraco FR Business

Ook de Tarraco is er tijdelijk als Limited Edition FR Business. Met zijn complete uitrusting en veelzijdige interieur is de grootste SUV van SEAT geschikt voor elke zakentrip. Ook bij dit model smelt de (zichtbare) sportiviteit van FR samen met luxe en comfort voor de zakelijke rijder. Standaard zijn bijvoorbeeld Virtual Cockpit, een navigatiesysteem met 9,2 inch touchscreen en smartphone-integratie (Apple CarPlay™, Android Auto™). De Limited Edition Tarraco FR Business is nu al leverbaar vanaf € 43.050**. De uitvoering met automatische DSG-transmissie is er vanaf € 46.850**.  

Bekijk alle Unexpected Deals op SEAT.nl. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningsnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 6,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 26% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. De € 1500 korting inbegrepen in de actieprijs is alleen geldig bij financiering i.c.m. autoverzekering, zolang de voorraad strekt. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 6,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

** Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie seat.nl