Leusden,
07
september
2022
|
16:39
Europe/Amsterdam

Nieuw bij SEAT: rijd een Ibiza met een flexibel maandabonnement

Nieuw bij SEAT: rijd een Ibiza met een flexibel maandabonnement

  • Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand
  • Na de eerste maand dagelijks, kosteloos opzegbaar
  • Geen BKR-registratie nodig
  • Eenvoudig online af te sluiten, al binnen drie dagen rijden
Samenvatting

De SEAT Ibiza tilt flexibiliteit naar een next level. Met SEAT’s nieuwe flexibele maandabonnement, dat na één maand kosteloos opzegbaar is, is de Ibiza nu binnen drie dagen te rijden. Zorgeloos rijplezier is verzekerd: bij het vaste maandbedrag is, met uitzondering van de brandstof, alles inbegrepen. Liever toch wat langer Ibiza rijden? Met private lease biedt SEAT ook flexibele mogelijkheden met een looptijd van minimaal 1 jaar tot 48 maanden.

Het nieuwe flexibele maandabonnement voor de SEAT Ibiza is ideaal voor iedereen die tijdelijk een auto nodig heeft. Bijvoorbeeld voor een kortstondige baan buiten de eigen woonplaats of in de transitiefase naar een nieuw huis of gewijzigde gezinssituatie. Met het flexibele maandabonnement ben je verzekerd van een Ibiza in perfecte staat (maximaal 24 maanden oud) die voelt als een eigen, nieuwe auto. Het vaste maandbedrag dekt namelijk alle kosten: van wegenbelasting en verzekering tot onderhoud en pechhulp. Alleen de brandstof komt er nog bij. Bij het contract zijn 1.250 kilometers per maand inbegrepen en eventuele extra kilometers zijn met € 0,18/km heel voordelig. 

Na een maand verlengen of opzeggen

Het flexibele maandabonnement wordt afgesloten voor één maand. Na die maand wordt het abonnement automatisch verlengd, maar kan vanaf dat moment ook per dag worden opgezegd. Ook na verlenging is het maandabonnement op elk gewenst moment kosteloos opzegbaar – flexibeler wordt het niet. Omdat de gebruiker geen langdurige verplichting aangaat, is er bovendien geen BKR-registratie nodig. Daarmee is ook maximale financiële flexibiliteit gegarandeerd.

Binnen drie dagen de weg op

Het afsluiten van het flexibele maandabonnement start online. Binnen één werkdag volgt telefonisch contact. Naast gedetailleerde informatie ontvangen geïnteresseerden direct een vrijblijvend voorstel op maat. Na het tekenen van de overeenkomst wordt de Ibiza direct rijklaar gemaakt. Binnen drie dagen staat hij klaar bij een SEAT-dealer naar keuze. Het flexibele maandabonnement is er vanaf € 569* per maand.

Een jaar tot 48 maanden flexibiliteit

Minimaal één jaar mobiliteit nodig? Dan biedt SEAT Private Lease eveneens flexibele oplossingen. Naast het flexibele maandabonnement is een nieuwe Ibiza tevens via private lease voor een periode van twaalf maanden te rijden (vanaf € 450** per maand), waarna de auto maandelijks opzegbaar is, zonder extra kosten. Aanvullend kan er gekozen worden om een nieuwe Ibiza te rijden met een looptijd van 48 maanden (al vanaf € 359*** per maand), waarbij de overeenkomst bij persoonlijke omstandigheden tussentijds is op te zeggen****.

Kijk voor meer informatie over de flexibele mogelijkheden van SEAT Private Lease op: https://www.seat.nl/private-lease/ibiza 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Het  tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.250 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. Exclusief brandstof en € 179 opstartkosten. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.

** Getoond tarief is op basis van flexible lease en geeft de mogelijkheid om na 1 jaar het contract maandelijks op te zeggen, ongeacht de reden. Deze optie is alleen beschikbaar bij een contract met een looptijd van 48 maanden met een opzegtermijn van 2 maanden. Als na 12 maanden het contract wordt opgezegd, dan kan de auto na 14 maanden worden ingeleverd. Klik hier voor de voorwaarden.

*** Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. 

**** Het contract is kosteloos vroegtijdig te beëindigen in het geval van overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en scheiding. Lees hierover meer in de aanvullende voorwaarden.