Leusden,
19
januari
2018
|
16:13
Europe/Amsterdam

NOORDHOEK Autogroep voor 3e jaar op rij beste SEAT-dealer van Nederland

NOORDHOEK voor 3e jaar op rij beste SEAT-dealer

  • Hans Mulder, directeur SEAT Nederland, reikt ‘Best Dealer Award’ uit
  • NOORDHOEK Autogroep: “Een echte teamprestatie!”

SEAT heeft NOORDHOEK Autogroep voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Tijdens de uitreiking van de jaarlijkse ‘Best Dealer Award’ prees Hans Mulder, directeur van de SEAT-importeur, de uitstekende prestaties van de Brabantse SEAT-dealergroep op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid, sales, aftersales en uitstraling.

“Het feit dat wij deze award voor het derde jaar op rij uitreiken aan de vestigingen en medewerkers van NOORDHOEK Autogroep getuigt van een consistent hoge kwaliteit op het gebied van klanttevredenheid, sales en aftersales,” aldus Hans Mulder, directeur van SEAT Nederland. “Het winnen van een award als deze is al een prestatie op zich, maar het handhaven van dit hoge niveau verdient erkenning.”

Bekroning

Namens NOORDHOEK Autogroep nam Mark Bastiaansen de onderscheiding deze week tijdens de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst voor de Nederlandse SEAT-dealerorganisatie in ontvangst. “Het is geweldig dat we deze onderscheiding voor de derde keer op rij in ontvangst mogen nemen! Deze prijs is een bevestiging dat onze klanten de service en inzet van onze medewerkers als uiterst tevreden hebben ervaren. Een echte teamprestatie die we met al onze medewerkers hebben gerealiseerd. Klanttevredenheid en persoonlijke aandacht zijn voor ons altijd de basis voor ons succes geweest en dat zal zo blijven.”

Strenge criteria

Bij het toekennen van de ‘Best Dealer Award’ toetst importeur SEAT Nederland alle SEAT-dealers gedurende een periode van twaalf maanden op strenge criteria. Niet alleen verkoopaantallen voor auto’s, onderdelen en accessoires spelen daarbij een rol, maar ook zaken als klanttevredenheid Sales & Aftersales, marketing, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf. Uit de laatste drie genomineerde SEAT-dealerbedrijven werd NOORDHOEK Autogroep opnieuw tot winnaar gekroond. Podiumplaatsen waren er ook voor A-Point SEAT en Ames Auto Casa.

Begin deze maand nam Van den Udenhout de twee NOORDHOEK Autogroep SEAT-vestigingen in Den Bosch en Oss over, terwijl Van Mossel Automotive Groep de dealerbedrijven van SEAT in Tilburg en Waalwijk in de gelederen opnam. Hans Mulder feliciteerde tijdens de uitreiking van de SEAT Best Dealer Award daarom zowel de medewerkers van Van den Udenhout SEAT Den Bosch en Oss als die van Van Mossel SEAT Tilburg & Waalwijk met het behalen van deze felbegeerde onderscheiding.

Fotobijschrift:
Mark Bastiaansen neemt namens NOORDHOEK AUTOGROEP de award in ontvangst van SEAT-directeur Hans Mulder.