Leusden,
14
maart
2022
|
09:48
Europe/Amsterdam

Primeur in automotive: SEAT Leon brengt eigen album uit

SEAT Leon brengt eigen album uit

  • SEAT Leon brengt album uit en zet als allereerste auto ooit koers richting de hitlijsten.
  • De tracks op het debuutalbum gaan over de features die de SEAT Leon zo bijzonder maken.
  • Het hele album is vanaf nu te beluisteren tijdens de audiotour bij één van de SEAT-dealers.
sv

Nederland is een befaamd artiest rijker! Vandaag brengt één van Nederland’s bekendste auto’s, de SEAT Leon, zijn eerste album uit. Het debuutalbum telt zes verschillende tracks met toegift waarop de auto zelf zingt over alle features die hem bijzonder maken. Daarmee is de Leon de allereerste auto ooit die koers zet richting de hitlijsten.

download

Het album opent met de hiphop track ‘The assist you can’t resist’. Een verwijzing naar alle slimmigheden die de rijder bijstaan. De R&B-track ‘LED me set the mood’ benadrukt de LED-sfeerverlichting die het interieur van de auto kleurt. Het Nederlandstalige rock-nummer ‘Pano Pano Panoramadak’ zorgt ervoor dat menig luisteraar écht uit zijn dak gaat. En met de afsluiter ‘Hola!’ brengt de Leon een knipoog naar het Spaanse León waar hij zijn naam aan te danken heeft.

Beleef een live optreden bij jou in de buurt

Consumenten hebben de komende weken de kans om de artiest nog beter te leren kennen. De Leon geeft namelijk gratis live optredens bij alle 36 SEAT dealers verspreid door heel Nederland. Tijdens een exclusieve audiotour zingt de auto zijn fans in volle glorie toe en maken ze kennis met al zijn persoonlijke eigenschappen. Via SEAT.nl kan een gratis audiotour worden ingepland. Zo ontstaat er geen gedrang tussen andere concertgangers.

Campagne

De SEAT Leon audiotour werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met Selmore Creative Agency en Amp.Amsterdam. Naast het album, zijn er voor de campagne drie teasende online video’s ontwikkeld. Daarmee wordt de consument uitgenodigd om via een muzikale reis kennis te maken met de SEAT Leon.

Beat the Expected

SEAT doet dingen graag nét even anders, daarom werd in 2020 het guiding idea ‘Beat the Expected’ gelanceerd. SEAT moedigt Nederlanders aan om af en toe een andere afslag te nemen en hun hart te volgen. De elementen rijplezier, ‘het onverwachte omarmen’, kleur en muziek staan hierin centraal. De SEAT Leon audiotour is een van de activaties waarmee dit gedachtegoed tot leven wordt gebracht.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.