Leusden,
03
november
2016
|
10:21
Europe/Amsterdam

Rijdt wel zo lekker: gratis tankpas bij SEAT Mii en Leon

  • Actie tot en met 31 december
  • Nog meer voordeel: Mii Connect en Leon Connected

Tot en met 31 december krijgt iedere koper van een SEAT Mii of Leon een Travelcard tankpas met een tegoed van respectievelijk € 650 of € 700 cadeau. De eerste pitstops zijn daarmee voor rekening van SEAT, en dat rijdt wel zo lekker.

Iedereen die voor 31 december een nieuwe SEAT Mii koopt of via SEAT Private Lease in gebruik neemt, krijgt gratis een Travelcard brandstofpas met een tegoed van € 650. Bij een gemiddelde benzineprijs van € 1,62 (prijs per eind oktober 2016) betekent dit ruim 400 liter gratis brandstof. In combinatie met een gemiddeld verbruik van 4,1 l/100 km (1:24,4) volgens fabrieksopgave betekent dit dat er met de nieuwe Mii tot bijna 10.000 km zonder brandstofkosten kan worden afgelegd. De recent vernieuwde Mii met vier jaar garantie is er vanaf € 11.535* of met SEAT Private Lease vanaf € 199/maand.

Klanten die voor de huidige SEAT Leon kiezen (koop of SEAT Private Lease), krijgen een brandstofpas met een tegoed van € 700. Ofwel: ruim 430 liter gratis benzine of meer dan 540 liter gratis diesel (gemiddelde dieselprijs per eind oktober: €1,29). Net als elke andere nieuwe SEAT wordt ook de Leon standaard geleverd met vier jaar garantie. Hij is er vanaf € 21.785* of met SEAT Private Lease vanaf € 339/maand.

Nog meer voordeel
SEAT biedt interessante mogelijkheden om dat voordeel verder te laten oplopen. Zo zijn diverse Mii-modellen er ook in Connect-uitvoering. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Mii Style. De Connect-versie heeft standaard mistlampen, airconditioning en het You&Mii Music+ audiosysteem. De Connect-meerprijs bedraagt hier slechts € 200 (normaal € 1.100). De Mii Sport Connect biedt bovenop de toch al complete Sport-uitrusting parkeersensoren achter, airconditioning, cruise control, LED-dagrijverlichting en You&Mii Color Connection+ audiosysteem inclusief smartphone integratie. In plaats van de normale prijs van ruim € 1.500 bedraagt de meerprijs slechts € 700.

Voor de Leon levert SEAT momenteel de extra riant uitgeruste Connected-versie. Met de Leon Style of FR als basis beschikt de Leon Connected voor een meerprijs van slechts € 200 bijvoorbeeld over het Media System navi - met touchscreen, bluetooth, USB, AUX aansluitingen en een 8 speaker audio-systeem -, parkeersensoren achter, Full Link connectiviteit en bovendien de Mijn SEAT app.
 

*) Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Zie voor kosten en verkoopinformatie seat.nl.