Leusden,
28
februari
2019
|
10:00
Europe/Amsterdam

SEAT concept car in Genève: elektrische gamechanger

SEAT concept car in Genève: elektrische gamechanger

  • SEAT toont op autosalon van Genève zijn eerste volledig elektrische voertuig
  • Concept car brengt SEAT's kernwaarden samen met gamechanging-technologieën

SEAT trekt op de autosalon van Genève het doek van zijn eerste volledig elektrische auto. Met de wereldpremière van de concept car, op basis van het Volkswagen Group MEB-platform, beantwoordt SEAT vele vragen over hoe toekomstige mobiliteit eruit zal zien.

SEAT doet dat met een elektrisch voertuig dat nog steeds alle kernwaarden van het merk op het gebied van prestaties, ontwerp en technologie in zich verenigt. De elektrische concept car van SEAT brengt de markttrends van elektrificatie en meer connectiviteit samen in één voertuig. Daarmee is het een gamechanger voor de markt.

Verleggen van grenzen

"Deze concept car is een passioneel project van SEAT. We laten ermee zien wat we door de synergie van ontwerp, technologie en het verleggen van de grenzen kunnen bereiken om zo te voldoen aan de eisen van toekomstige mobiliteit,” aldus Luca de Meo, SEAT-president.

Debuut

SEAT’s elektrische concept car beleeft 4 maart zijn werelddebuut tijdens de Volkswagen Group Night. Daarna wordt de auto overgebracht naar de SEAT-stand 2251 op de autosalon van Genève. Die vindt van 7 maart t/m 17 maart voor de 89ste keer plaats in de Zwitserse stad.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.