Leusden,
15
maart
2017
|
13:59
Europe/Amsterdam

SEAT in voorjaarsstemming, dat heeft zo zijn voordelen

  • De airco klaar voor de zomer met volledige check en uitgebreid onderhoud
  • Trendy zomerlook met originele SEAT lichtmetalen velgen
  • Extra voordelig: echte zomeraccessoires

Iedereen die zijn SEAT nu klaar maakt voor de zomer, profiteert van veel voordeel. Zo voert de SEAT-dealer de aircocheck nu uit voor slechts € 19,95 en het complete airco-onderhoud, inclusief geurbehandeling, voor maar € 99,-. Zomerbanden inclusief lichtmetalen velgen zijn nu eveneens extra voordelig en dat geldt ook voor veel typische zomeraccessoires.

De airco staat met stip op één in de ranglijst van veelgebruikte zomervoorzieningen in een auto. De SEAT-dealer springt daar op in met twee verfrissende aanbiedingen. Om te beginnen is er de aircocheck. Voor slechts € 19,95 checkt de dealer de temperatuur en druk van het systeem. De belangrijkste onderdelen worden visueel gecontroleerd. Krijgt de airco op alle punten een goedkeurend vinkje, dan is hij klaar voor de zomer, hoe heet het ook wordt. Daarnaast is er keuze voor het complete airco-onderhoud. Dit wordt in combinatie met een servicebeurt tijdelijk aangeboden voor slechts € 99,- (normaal € 139,-). Als onderdeel van deze service wordt het systeem volledig gevacumeerd en vervolgens weer gevuld met koudemiddel met een fluortoevoeging, waardoor eventuele lekkages eenvoudig zijn op te sporen. De volledige reiniging en speciale geurbehandeling maken korte metten met schimmels, bacteriën en nare luchtjes.

Ronduit voordelig: wielen en banden
Voor een trendy zomerlook is er niets beter dan een set glimmende nieuwe lichtmetalen velgen. Voor diverse originele SEAT wielensets geldt tijdelijk een voordeel van maar liefst € 300,-. Ook zomerbanden zijn nu extra voordelig: ze zijn er al vanaf € 37,- per stuk. Uiteraard verzorgt de SEAT-dealer alle banden- en wielenwissels en ook de opslag van de winterset.

Alles voor de zomer
SEAT heeft een breed aanbod van accessoires die juist in de zomer goed uit de verf komen. Vele daarvan zijn nu extra scherp geprijsd, zoals de originele SEAT ruitenwisservloeistof, handige fietsendragers en robuuste bandenhoezen. Deze originele SEAT-accessoires zijn verkrijgbaar in de SEAT webshop of bij de SEAT-dealer.

Alle tips, tricks én aanbiedingen om een SEAT in tiptop voorjaars- en zomerconditie te brengen, zijn te vinden op SEAT.nl.