Leusden,
21
september
2017
|
17:06
Europe/Amsterdam

SEAT introduceert slooppremies in Nederland

SEAT introduceert slooppremies

  • Vervanging van oude EU1 t/m EU4 diesels van alle merken voor een nieuwe SEAT met schonere technologie
  • Extra hoge premies voor CNG-uitvoeringen
  • Oude auto wordt gesloopt, de SEAT-dealer zorgt voor de afwikkeling

SEAT introduceert een slooppremieregeling in Nederland. Hiermee stimuleert SEAT de vervanging van oude EU1 tot en met EU4 dieselauto’s, ongeacht het merk, door de nieuwste SEAT’s op benzine, diesel of CNG. De SEAT-dealer zorgt voor de sloop van de oude auto. De actie loopt tot en met 28 december 2017.

Met de slooppremies wil SEAT het gebruik van de nieuwste generatie auto’s met de modernste en schonere technologie aanmoedigen. Voor auto’s die kunnen rijden op CNG gelden extra hoge premies. De slooppremies, die gelden voor oude EU1 t/m EU4 diesels van alle merken, kunnen oplopen tot € 6.000.

Om in aanmerking te komen voor een slooppremie, dient de in te ruilen EU1 t/m EU4 dieselauto tenminste zes maanden op naam van de eigenaar te staan. De slooppremies gelden niet in combinatie met andere lopende acties. De ingeruilde auto wordt gesloopt, waarbij de SEAT-dealer zorgt voor de afwikkeling.

De onderstaande tabel toont per model de daarbij behorende premie.

Model

Slooppremie

Mii

€ 750

Mii CNG

€ 2.750

Ibiza

€ 2.000

Ibiza CNG

€ 4.000

Toledo

€ 2.500

Leon

€ 3.500

Leon CNG

€ 5.500

Alhambra

€ 6.000

Meer informatie over de slooppremies en de voorwaarden is te vinden op de speciale website: www.seat.nl/slooppremie. Deze website bevat tevens een kentekenchecker waarmee kan worden gecontroleerd of een auto in aanmerking komt voor een slooppremie.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.