Leusden,
20
april
2018
|
09:55
Europe/Amsterdam

SEAT Leon CUPRA Black: onderscheidend in design én prijs

SEAT Leon CUPRA Black: onderscheidend in design én prijs

  • Zwarte stijlaccenten onderstrepen sportief design
  • Klantvoordeel tot ruim € 3.000
  • Exclusiviteit gewaarborgd: beschikbaarheid gelimiteerd

Met de Leon CUPRA Black heeft SEAT een exclusieve uitvoering van de Leon CUPRA uitgebracht. Met stijlvolle zwarte designaccenten en indrukwekkende prestaties geeft de Leon CUPRA Black een duidelijk statement af: dit model is bestemd voor liefhebbers van sportiviteit én design. Met een klantvoordeel van ruim € 3.000 is de SEAT Leon CUPRA Black ook nog eens heel onderscheidend in prijs.

De SEAT Leon CUPRA Black is er als 5-deurs ‘hot hatch’ en als extra ruime ST. In de basis is de Leon CUPRA al riant uitgerust, maar als CUPRA Black is deze exclusieve versie helemaal compleet. Zo is hij voorzien van matzwart gespoten 19 inch velgen, matzwarte buitenspiegels en een matzwart frame rondom de grille. Geheel in lijn met de Black styling zijn de CUPRA letters op de achterklep in matzwart uitgevoerd. Tevens heeft de Leon CUPRA Black opties als Connected Car, Virtual Cockpit en het Media System Plus met 8 inch touchscreen standaard aan boord.

Voor de techliefhebber levert SEAT tegen een meerprijs van slechts € 1.200 tevens het Upgrade Professional 2 pakket. Daarbij wordt de uitrusting van de Leon CUPRA Black nog verder uitgebreid met media system navi met 8 inch touchscreen, Full-link technologie voor smartphone-integratie inclusief Apple CarPlay, parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera en DAB+ radio.

In ruim vijf tellen naar de 100 km/u

De SEAT Leon CUPRA Black is voorzien van de imposante 221 kW/300 pk sterke 2.0 TSI-motor met een maximumkoppel van liefst 380 Nm tussen 1.800 en 5.500 tpm. Daarmee sprint het model in ruim vijf seconden vanuit stilstand naar 100 km/u. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u. SEAT levert de Leon CUPRA Black naar wens met een handgeschakelde zesbak of zestraps DSG-transmissie met dubbele koppeling.

Ruim € 3.000 klantvoordeel

Niet alleen vanwege zijn looks is de SEAT Leon CUPRA Black exclusief, ook het gelimiteerde aantal van vijftig exemplaren waarin de Leon CUPRA Black in ons land wordt uitgebracht maakt hem extra begeerlijk. Allesbehalve exclusief is echter zijn prijs. Dankzij een klantvoordeel van ruim € 3.000 is de SEAT Leon CUPRA Black al verkrijgbaar vanaf € 39.950*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Zie voor kosten en verkoopinformatie www.seat.nl.