Leusden,
19
september
2020
|
18:00
Europe/Amsterdam

SEAT maakt eerste spin-off van ‘Hit the Road’

SEAT maakt eerste spin-off van ‘Hit the Road’

  • Hit the Road: bijzondere zangwedstrijd van SBS6 met gloednieuwe SEAT Tarraco als rijdend podium
  • SEAT creëert met ‘SEAT Shuffle’ drie verrassende spin-offs
Samenvatting

In het nieuwe SBS6-programma Hit the Road pikken bekende artiesten Gordon, Nick & Simon, Roel van Velzen en Edsilia Rombley passagiers op in een SEAT Tarraco. Tijdens de rit delen de passagiers hun bijzondere verhalen en zingen een lied in de gloednieuwe, ruime Tarraco FR, maar daar blijft het niet bij. In SEAT Shuffle, een online spin-off van Hit the Road, vraagt SEAT nét even wat anders van de deelnemers. En daarbij speelt het multimediasysteem van de Leon Sportstourer een belangrijke rol.

Tijdens een roadtrip komen vaak mooie, emotionele en grappige verhalen los, en daar horen meestal speciale songs bij. Dat is precies waar Edsilia Rombley, Nick & Simon, Roel van Velzen en Gordon in het nieuwe tv programma ‘Hit the Road’ (elke zaterdag om 21.30u op SBS6) naar op zoek gaan. Dat doen ze met een rijdende studio: de SEAT Tarraco FR, de grootste SUV van het Spaanse merk. De BN’ers  rijden dwars door Nederland om deelnemers op te pikken. Al rijdend luisteren ze naar hun verhalen en vervolgens is het tijd voor de auditie: het zingen van een nummer dat onlosmakelijk met dat bijzondere verhaal is verbonden. De winnaar van het programma rijdt naar huis in een gloednieuwe SEAT Leon Sportstourer, de tweede plaats is goed voor een trendy SEAT Ibiza.

SEAT Shuffle: de onverwachte afslag 

SEAT rijdt zich bij ‘Hit the Road’ nadrukkelijk in de kijker. Parallel hieraan volgt het merk ook zijn eigen weg, met SEAT Shuffle, een serie van drie online uitzendingen. Hierin heeft de SEAT Leon Sportstourer een rol als rijdend podium. In deze auto daagt SEAT een aantal Hit the Road-deelnemers uit om eens uit hun comfortzone te stappen. Sterker nog: de deelnemers krijgen via de stem van het infotainmentsysteem, niemand minder dan Ruben van der Meer, een onverwachte muzikale opdracht. Dat betekent: improviseren maar! SEAT Shuffle laat zien welke deelnemers dát kunnen. En ook dat levert uiteraard weer erg grappige en bijzondere momenten op. Bekijk de eerste SEAT Shuffle vanaf 19 september op SEAT.nl/shuffle.

Bekijk hier de eerste SEAT Shuffle.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.