Leusden,
13
april
2017
|
14:19
Europe/Amsterdam

SEAT Private Lease: Mii nu al vanaf € 179 per maand

  • Ook extra aantrekkelijke maandtarieven voor Ibiza en vernieuwde Leon
  • Aangescherpte Private Lease-tarieven tot 1 juni
  • € 1.000 inruilkorting bij SEAT Mii en Ibiza private lease-aanbod

SEAT maakt Private Lease nu wel heel aantrekkelijk met tijdelijk extra scherpe maandtarieven voor de Mii, Ibiza en Leon. Onbezorgd rijden in een nieuwe SEAT voor een vast all-in bedrag per maand is nu al mogelijk vanaf € 179* per maand. Bovendien krijgt iedereen die een occasion in te ruilen heeft op een nieuwe SEAT Mii en Ibiza, ook nog eens duizend euro inruilkorting. Het tijdelijk extra scherpe private lease-aanbod van SEAT geldt tot 1 juni.

Leasing door particulieren, kortweg private lease, wordt alsmaar populairder. Dat zit hem vooral in het feit dat er geen eenmalige (grote) investering nodig is en in duidelijke, vaste maandelijkse tarieven. Met uitzondering van de brandstof zijn alle kosten inbegrepen en behoren onverwachte uitgaven voor de privéleaser tot het verleden. Met SEAT Private Lease rijdt de klant geheel ontzorgd in een nieuwe auto voor een scherp all-in vast maandbedrag. Met het huidige, tijdelijke Private Lease-aanbod scherpt SEAT die maandtarieven nog verder aan. De trendy SEAT Mii is nu al vanaf € 179* per maand te rijden, de Ibiza vanaf € 245* per maand en de vernieuwde Leon vanaf € 339* per maand.

Keurmerk voor extra zekerheid
Klanten die gebruikmaken van SEAT Private Lease weten zich verzekerd van het Keurmerk Private Lease. Dit door de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) in het leven geroepen keurmerk is belangrijk voor consumenten die gebruikmaken van de mogelijkheid van private lease. Het Keurmerk Private Lease bevestigt dat het complete dienstenpakket van SEAT Private Lease borg staat voor zorgeloos rijplezier zonder onaangename verrassingen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* SEAT Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services. Getoonde vanafprijzen zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Wijzigingen voorbehouden.