Leusden,
24
maart
2022
|
16:43
Europe/Amsterdam

SEAT Tarraco FR Business limited edition: ruimte voor zakelijke sportiviteit

SEAT Tarraco FR Business limited edition

  • Klaar voor elke trip: sportieve looks én alle ruimte voor vijf inzittenden 
  • Unieke combinatie van sportiviteit en luxe
  • Tijdelijk leverbaar vanaf € 43.050*
Samenvatting

De Tarraco, de ruimste SUV van SEAT, is er tijdelijk als extra aantrekkelijke en dynamische FR Business-uitvoering. In dit model krijgen sportiviteit en luxe alle ruimte. De Tarraco FR Business wordt standaard geleverd met de 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI turbo-benzinemotor en is er naar wens met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of de soepele, automatische 7-traps DSG-transmissie met dubbele koppeling.

In de grootste SUV van SEAT kunnen vijf volwassenen genieten van een prettig hoge zitpositie, rijke uitrusting en comfortabel rijgedrag. Ook voor bagage is er alle ruimte. Met de achterbank in normale positie bedraagt het volume al 760 liter. Met neergeklapte achterbank komt dat zelfs op 1.920 liter. Daarmee is de Tarraco geschikt voor elke (zaken)reis, hoe lang ook.

De sportiviteit van FR

De nieuwe SEAT Tarraco FR Business staat voor sportiviteit, en dat wordt op het eerste gezicht direct duidelijk. Hij valt op met full LED-verlichting en 19 inch lichtmetalen velgen, die net als de grille en buitenspiegels zijn uitgevoerd in stoer Cosmo Grey. Ook zijn er diverse in zwart uitgevoerde carrosserie-elementen die het sportieve FR-design en -karakter versterken. In het interieur benadrukken de verlichte instaplijsten, chromen sportpedalen en natuurlijk de kuipstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen het sportieve karakter. De bestuurdersstoel is elektrisch verstelbaar en voorzien van geheugenfunctie. Via een draaiknop kan de bestuurder het gewenste rijprogramma kiezen, waarmee onder andere de motor, besturing en airco zich aanpassen aan het gekozen rijprogramma.

Luxe en gemak

De Tarraco FR Business biedt naast sportiviteit ook veel luxe. Elke (zakelijke) reis verloopt efficiënt dankzij de Virtual Cockpit, een navigatiesysteem met 9,2 inch touchscreen, draadloze oplaadmogelijkheid, smartphone-integratie (Apple CarPlay™, Android Auto™) en SEAT CONNECT. Om het leven nog wat comfortabeler en makkelijker te maken, zijn er de 3-zone automatische airconditioning, keyless entry, parkeersensoren vóór, dodehoeksensor met uitparkeerassistent, Park Assist en verkeersbord- en vermoeidheidsherkenning. Ook een alarmsysteem en assistentiesystemen als Pre-Crash, Lane Assist en de Predictive Adaptive Cruise Control zijn standaard. Kortom veel opties voor veel comfortabele trips, waarmee de Tarraco FR Business de ideale sportieve (zaken)partner is.

De SEAT Tarraco FR Business is nu tijdelijk leverbaar vanaf € 43.050*. De uitvoering met automatische DSG-transmissie is er vanaf € 46.850*. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie seat.nl/tarraco