Leusden,
19
september
2019
|
12:40
Europe/Amsterdam

SEAT Tarraco Limited Editions: allesbehalve limited

SEAT Tarraco Limited Editions: allesbehalve limited

  • Twee zeer complete versies: Style Limited Edition en Xcellence Limited Edition
  • Leverbaar vanaf € 34.950*, voordeel oplopend tot € 6.710

SEAT introduceert complete en scherp geprijsde Limited Editions voor de Tarraco. Deze speciale uitvoeringen van SEAT’s grote SUV tillen de uitrusting naar een nog hoger niveau, en combineren dat met een extra scherpe prijsstelling en een voordeel tot zelfs € 6.710.

Van zichzelf is de SEAT Tarraco in de basis al erg compleet uitgerust, maar de nieuwe Limited Editions voegen daar een nieuwe dimensie aan toe. Zo beschikt de Tarraco Limited Edition bijvoorbeeld altijd over Virtual Cockpit, Full LED-verlichting voor en achter, het Media System Navi met 8 inch touchscreen en Apple CarPlay.

Twee Limited Editions

SEAT levert de Tarraco Limited Edition in twee varianten: de Style Limited Edition en Xcellence Limited Edition. De eerste beschikt standaard bijvoorbeeld ook over 17 inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning, digitale radio-ontvangst (DAB+), een draadloze lader en antenneversterker voor de smartphone, cruise control, Lane Assist, Keyless Go en trekhaakvoorbereiding.

De Tarraco Xcellence Limited Edition gaat nog een stap verder en voegt daar onder andere 19 inch lichtmetalen velgen, een achteruitrijcamera, automatische inparkeerhulp (Park Assist), Adaptive Cruise Control, donkergetinte ruiten achter, dakreling en raamomlijsting in chroom, alcantara bekleding met stof, een elektrisch bedienbare achterklep met voetbediening en rijprofielkeuze aan toe.

Pittige TSI benzinemotoren

Qua motorisering beschikken de Tarraco Limited Editions altijd over een moderne TSI turbo-benzinemotor. In het geval van de Tarraco Style Limited Edition is dat de 1.5 TSI (110 kW/150 pk) met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Diezelfde combinatie is ook leverbaar voor de Xcellence Limited Edition, die daarnaast ook leverbaar is met de 2.0 TSI (140 kW/190 pk) met automatische DSG-versnellingsbak en vierwielaandrijving. 

De prijslijst van de Tarraco Limited Editions start bij € 34.950* voor de 1.5 TSI Style Limited Edition, inclusief een voordeel van liefst € 3.695. De SEAT Tarraco Xcellence Limited Edition is er vanaf € 37.375*, met een voordeel tot liefst € 6.710. De Limited Editions zijn tot en met eind dit jaar leverbaar.

Een Tarraco Limited Edition leasen kan al vanaf € 581 per maand.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn prijzen per 1 januari 2019 en zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie SEAT.nl.